
3. Tavla Turnuvasının Şampiyonu Belli Oldu
Kartal Belediyesi ve Türkiye Tavla Federasyonu iş birliğiyle düzenlenen “3. Tavla Turnuvası”, Mehmet Ali Büklü Parkı’nda gerçekleştirildi. Tavla tutkunlarını bir araya getiren geleneksel organizasyon, bu yıl da yoğun bir katılıma sahne oldu.

Açılış Zarlarını Başkan Yardımcısı Attı
Turnuvanın açılış zarlarını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar attı. Masaları gezerek tüm katılımcılara başarılar ve bol şans dileyen Uçar, Kartal halkını bir araya getiren bu tarz sosyal ve kültürel aktivitelerin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

30’dan Fazla Masada Kıyasıya Mücadele
Yarışmaya olan yoğun ilgi nedeniyle parkta 30’dan fazla masa kuruldu. İlk iki turun ardından eleme usulüyle devam eden turnuva, saatler süren zorlu ve heyecanlı mücadelelerin ardından yarı final ve final karşılaşmalarıyla tamamlandı. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı turnuvada Hıdır Yılmaz birinciliği elde ederken, Sinan Şenoğlu ikinci, Yılmaz Armutlu ise üçüncü oldu.
Ödül Töreninde Renkli Anlar
Turnuva sonunda dereceye giren isimlere kupa ve hediye çekleri takdim edildi. Başarılı yarışmacılar ödüllerini; Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş ile Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu İstanbul İl Başkanı Aydın Kaya’nın elinden aldı.

Bir yanıt yazın