MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Kartal Belediyesi Ramazan Bayramında da Kartallıların Yanındaydı
Kartal Belediyesi Ramazan Bayramında da Kartallıların Yanındaydı

Kartal Belediyesi, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu Ramazan bayramında da Kartallılara, mezarlık ziyaretleri için ücretsiz otobüs seferi hizmeti sundu.

 

 

Kartal Belediyesi’nin sağladığı bu imkan sayesinde Kartallı vatandaşlar, arife gününden itibaren Ramazan Bayramı’nın 1. ve 2. günü, 10.00 – 17.00 arasında saat başlarında Kartal Meydanı’ndan kalkan otobüslerle Ortadağ, Yeni Şıhlı, Yakacık, Kurtköy ve Soğanlık Mezarlıklarında bulunan yakınlarının mezarlarını ziyaret ettiler, dualarını okudular.

 

unnamed

Kartal Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Ramazan bayramında yakınlarının mezarlarını ziyarete giden vatandaşlara lokum ikram edildi ve çiçek hediye edildi. Kartallı vatandaşları, mezarlık ziyaretlerinde Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Sosyal Yardım İşler Müdürü Sevin Köker ve Meclis Üyesi Yusuf Altay da yalnız bırakmadı.

 

 

“İyi ve Kötü Günde Kartallıların Yanındayız”

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, mezarlık ziyareti gerçekleştiren Kartallı vatandaşlara Kartal belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün mesajını iletti. Kartal Belediyesi olarak iyi ve kötü günde Kartallı yurttaşların yanında olduklarını belirten Fidan, “ Kartal Belediye Başkanımızın bayram mesajlarını Kartallılara iletiyoruz. Kartal Belediyesi olarak Ramazan Bayramında mezarlıklara ziyarete gelenleri karşılıyoruz. İkramlarımızı sunuyoruz. Çiçekler veriyoruz. Kartallıların her zaman yanındayız” dedi.

 

 

Diğer yandan yakınlarının mezarlarını ziyaret etme imkanı bulan ve ziyaretlerini tamamladıktan sonra yine Kartal Belediyesi’nin tahsis ettiği araçlarla Kartal Meydanı’na ulaştırılan vatandaşlar, bu hizmet için Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür ettiler.

 

Galeri
📆 01 Ağustos 2014 Cuma 10:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR