MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Büyükşehir, Genel, Manşet, Politika, Toplum » Abubekir Taşyürek Vefa Platformu’na konuk oldu
Abubekir Taşyürek Vefa Platformu’na konuk oldu

AK Parti İBB Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek, Vefa Platformu’nun bu ayki konuğu oldu.

 
Vefa Platformu’nun bu ayki konuğu AK Parti İBB Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek oldu. Kartal Altınbaşak Pastanesi Tesisleri’nde gerçekleşen kahvaltılı buluşmaya AK Parti Kartal İlçe Başkanı Mehdi Akman’da katıldı.

 
Yapılan kahvaltının ardından Vefa Platformu sözcüsü Sinan Kıbık davetlerine icabet eden Abubekir Taşyürek’e teşekkür ederek kendisinin deneyimlerini ve sohbetini dinlemekten mutlu olacaklarını belirterek sözü kendisine verdi.
“DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR”

 
Konuşmasına Vefa Platformu’na davetleri için teşekkürle başlayan Abubekir Taşyürek, Dünyada büyük bir zulüm çarkının hüküm sürdüğünü, mazlum milletlerin ezildiğini, horlandığını anlatarak Afganistan, Somali ve Filistin’in gayrisafi milli hasılalarının toplamının 33-34 milyar dolar olduğunu, bunun da Pepsi Cola’nın 70 milyar dolar olan yıllık cirosunun yarısı kadar bile olmadığını anlattı. Taşyürek, “Bu sebeple mazlum milletlerin sesi olmak noktasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya beşten büyüktür” haykırışının ve çalışmalarının çok önemli olduğunu belirtti. Bütün bu nedenlerle yapılan çalışmalarda günlük siyasi hesapların üstünde ki fotoğrafın büyüğüne bakarak sonuna kadar destek olmak lazım” dedi.
TAŞYÜREK’TEN ÖNEMLİ GÖRÜŞLER

 
İBB faaliyetlerinden, İstanbul’daki dikey inşaat yapılanmasından, yatay inşaat yapılanmasına, 17-25 Aralık kumpaslarının yüce divana sevkinden, paralel yapılanmanın ihanetine, birçok konuda önemli konuda devam eden sohbet Vefa Platformunun AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın Suriyeli muhacirler için başlattığı “Üşüyorum yardım Edin!” başlıklı yardım kampanyasına ilişkin destek çekinin Abubekir Taşyürek ve Mehdi Akman’a teslimi sürpriziyle sona erdi.

📆 05 Ocak 2015 Pazartesi 09:55   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR