MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Manşet, Toplum » Adnan Menderes Parkı Vatandaşların Hizmetine Sunuldu
Adnan Menderes Parkı Vatandaşların Hizmetine Sunuldu

Sultanbeyli yeni bir park ve sosyal yaşam alanı daha kazandı. Turgut Reis Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve milletin öz evladı Adnan Menderes’in adı verilen parkta Koronavirüs tedbirleri dikkat çekti.  Parkın girişine el antiseptiği konuldu, maske ve eldiven atık kutularıyla farkındalık oluşturuldu. Parka oynamak için gelen çocuklara da hijyen kuralları ve Koronavirüs tedbirleri sosyal hizmet uzmanları tarafından hatırlatıldı.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaptığı değerlendirmede,  “İlçemize yeni yeşil ve sosyal alanlar kazandırmayı sürdürüyoruz. Amacımız çocuklarımızın daha yeşil bir Sultanbeyli’de mutlu bir şekilde büyümesi. Geleceğimiz olan çocuklarımıza yaptığımız hizmetler yarının Türkiye’sinin inşasında önümüzü aydınlatacak.

Güçlü ve kendi kendine yetebilen bir ülke olmak istiyorsak geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmalı, onları en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Sultanbeyli Belediyesi olarak bu vizyonla tüm çalışmalarımızı planlıyor, özellikle gençlerimize dokunmayı kendimize büyük bir sorumluluk addediyoruz. Bu kapsamda koronavirüs dolayısıyla gençlik merkezlerimizde dijital dönemi başlattık.

Diğer taraftan Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile 6-12 yaş arası çocuklar için yüzme kursu düzenliyoruz ve her parkımızda 0-3 yaş grubuna özel oyun gruplarına yer veriyoruz. Çocuklarımızın ve ailelerin de Koronavirüs tedbirlerine uymalarını önemle rica ediyorum. ” şeklinde konuştu.

Parkta çocuklar keyifle oyun oynarken, ebeveynlerin de sosyalleşerek keyifli vakitler geçireceğine inandığını kaydeden Başkan Keskin, “Daha önce yaptığımız park açılışlarımızda bahsettiğim gibi bu parkımızda da 0-3, 3-6 yaş grubu çocuklarımıza hitap eden özel alanlar oluşturduk.

Dileğimiz ilçemizde mutlu, sağlıklı çocuklarımızın yetişmesi. Bunun için belediye olarak çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Adnan Menderes Parkı’mız Sultanbeyli halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Galeri
📆 17 Temmuz 2020 Cuma 11:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR