MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Afrin’de patlama: 2 ölü, 10 yaralı
Afrin’de patlama: 2 ölü, 10 yaralı

Suriye’nin Afrin kentinde Zeytin Dalı Harekatı’nın 1. yıl dönümünde meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye’nin Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD/YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek için 20 Ocak 2018’de başlatılan ve başarıyla tamamlanan Zeytin Dalı Harekatı’nın 1. yıl dönümünde patlama meydana geldi. Afrin’de valilik yakınlarındaki otogar önünde bomba yüklü bir otobüs infilak ederken, ilk belirlemelere göre patlamada 2 kişi öldü, 10 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

Patlama sonrası güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı

Zeytin Dalı Harekatı’nın 1. yıldönümüne gölge düşürmek isteyen PKK/PYD terör örgütü tarafından Suriye’nin Afrin kentinde sabah gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı.
Zeytin Dalı Harekatı’nın 1. yıldönümünde PKK/PYD terör örgütünce Afrin’de sabah gerçekleştirilen bombalı saldırının ardından güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı. Cadde, sokak ve meydanlarda önlem alan yerel polislerle Türk polisleri, araçlarda arama gerçekleştirdi.

Saat 10.19 sıralarında otogar önündeki bir otobüste EYP olduğu değerlendirilen bombanın uzaktan kumandayla patlatılması sonucu ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken 24 kişi ise yaralandı.

 

 

📆 20 Ocak 2019 Pazar 17:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR