MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, Spor, Toplum » AGÜ’LÜ OYUNCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
AGÜ’LÜ OYUNCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı, Memorial Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan AGÜ Kadın Basketbol Takımı’nın 6 oyuncusu ve teknik ekibi, Memorial Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Esra Ural, Pınar Demirok, Sinem Ataş, Gülşah Duman, Deniz Çatalbaş ve Özge Bilgin adlı oyuncular; ortopedi, kardiyoloji ve dahiliye bölümlerinde muayene olarak, Efor ve EKG testleri yaptırdı. Oyuncuların kan değerleri de değerlendirilerek akciğer filmleri çekildi.
Yapılan kontrollerin ardından sporcuların tamamında hiçbir sağlık sorununa rastlanmadı.

Yabancı oyuncular 7 Eylül’de gelecek
AGÜ Antrenörü Ayhan Avcı, 5 Eylül günü 3 yabancı oyuncunun daha Türkiye’ye geleceği ve 7 Eylül’de Memorial Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçeceğini söyledi. Avcı, geçen sezona göre bu yıl daha az yabancı oyuncu ile lige başlayacaklarını belirterek, “NBA’da oynayan 3 oyuncumuzun sağlık kontrollerini maçlarına göre ayarlayacağız. Bu sezon da diğer sezonlarda olduğu gibi genç oyuncu transferlerimize devam ediyoruz. Kadromuza 2 genç oyuncu eklendi. Yabancı oyuncular konusunda nokta atışı yaptığımızı düşünüyorum. Amacımız, ligde ilk 3 içine girebilmek. Geçen sene bir ilki başarıp final oynadık. ‘Bu sene daha ileri gidebilir miyiz?’ ona bakacağız. Ligde çok iyi takımlar var. İlk üçün altına düşmemeyi planlıyoruz” dedi.


agulu-oyuncular-saglik-kontrolunden-gecti1

Galeri
📆 24 Ağustos 2015 Pazartesi 16:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR