MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek; Göğsümüz kabardı!
Ahmet Şimşek; Göğsümüz kabardı!

Ahmet Şimşek Koleji’nde Mental Aritmetik ve Okulistik’te dereceye giren öğrencilerin ödülleri dağıtıldı. Ailelerin de katılımıyla konferans salonunda gerçekleştirilen törende ödülleri, Ahmet Şimşek Koleji Kurucusu Ahmet Şimşek ile Genel Eğitim Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek verdi.

 

 
“Önemli olan, baskılar kurarak başarı sağlamak değildir.”
Ahmet Şimşek İlkokul ve Ortaokulu Müdürü Hasan Delikenli törende yaptığı konuşmada, “Her öğrencimiz başarıyı hak ediyor. Okul hayattır. Biz okulumuzda her öğrencimizin kuvvetli yanını keşfetmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı, mutlu ve başarılı olması için elimizden gelen tüm gayretleri seferber ediyoruz. Önemli olan baskılar kurarak başarı sağlamak değildir. Önemli olan, çocuklarımızın yüzünü güldürerek, sağlıklarını bozmadan başarıya götürebilmektir. Dört aylık eğitim-öğretim dönemini kazasız belasız bitirmeyi umut ediyorduk, başardık.”dedi.

 
Ahmet Şimşek Koleji Genel Eğitim Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek de konuşmasında şunları söyledi; “Bu çok özel unutulmayacak günde bir araya geldiğimiz için mutlu oldum. Güzel evlatlarımızın başarılarının devamını diliyorum, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum.”
“Göğsümüz kabardı.”
Ahmet Şimşek Koleji Kurucusu Ahmet Şimşek ise yaptığı konuşmada, her yönüyle mükemmel öğrenciler yetiştirmek için uğraştıklarını belirterek, “Hepinizi kutluyor ve teşekkür ediyorum. Yavrularımızın ne kadar mükemmel yetiştiğini görüyorsunuz, göğsümüz kabardı. Onlarla ne kadar iftihar etsek azdır. Yavrularımızın modern, medeni, kültürlü, sosyal ve her türlü etkinliğe sahip insanlar olmasını, mükemmel yetişmesini istiyoruz.” dedi.

📆 23 Ocak 2015 Cuma 10:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR