MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek; ”Sayısız başarılarımızla övünüyoruz.”
Ahmet Şimşek; ”Sayısız başarılarımızla övünüyoruz.”

Çocuklarını özel okula göndermek isteyen velilerin, okul seçerken ince eleyip sık dokumaları gerektiğini vurgulayan ve iyi bir okulun, eğitim- öğretimdeki beklentileri karşılamanın yanında, daha başka birçok görevinin de olduğunu söyleyen Ahmet Şimşek, “Özel okulda öğrenciler, veliler ve okul koordineli olmalıdır.

 

Bu sacayağının ortak davranış geliştirmesi iyi ve başarılı bir eğitim sağlar. Ortak davranış geliştirebilmek, ortak başarıdır, ortak mutluluktur. Her zaman söylüyorum; Çocuklar ne şekilde, hangi eğitim kurumunda mutluysa, hangi ortamda iyi okuyor, seviliyor ve etrafına gülücükler saçıyorsa onu seçsinler ve çocuğun hevesini kırmasınlar.” dedi.

“Yüksek kaliteli eğitimde tek.”

Velilerin değişim süreci nedeniyle okul seçmede zorlandıklarını, okul seçimindeki çok basit bir hatanın bile çocukların geleceğini karartmaya yeteceğini de belirten Ahmet Şimşek, “Okulumuzda yüksek kaliteli eğitim veriyoruz ve sayısız başarılarımızla övünüyoruz. Okulumuzda TEOG’da yüzde yüz başarı sağlanmıştır. Üniversiteye girişte önceki yılla birlikte yüzde doksan altı başarıya ulaşılmıştır. Mental Aritmetik yarışlarında ve Okulistik Yarışlarında yüzde yüz başarı sağlanmıştır. Spor Kollarında sayısız birinciliklerimiz vardır. 24 Etkinlik Kulübümüz öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmaktadır. Tüm öğrencilerimizi candan kutluyoruz.”dedi.


sayisiz-basarilarimla-ovunuyoruz1

“Hiçbir kolej cesaret edemez.”

Ahmet Şimşek Koleji’nin her alanda olduğu gibi ücret konusunda da iddialı olduğunu ve fark yarattığını, hiçbir kolejin cesaret edemeyeceği ücretle öğrenci aldıklarını da sözlerine ekleyen Ahmet Şimşek, “Devlet Eğitim Desteğine çok az vergi ödeyerek, ücretsiz seviyede okuma İmkânı sunuyoruz. Bizim için önemli olan öğrencilerin de, velilerin de mutlu olmasıdır. Onlar mutlu oldukça bizim de şevkimiz ve başarımız artıyor. Sayın velilerimiz yapılan ankete cevap verirken; ‘Böyle bir Kolejin eşi Türkiye’de yok. Böyle üstün kaliteli öğretmen kadrosu ile öğrencilerimiz mükemmel yetişiyor. Kutluyoruz.’ diyorlar. Bizim için bu görüşler çok önemlidir. Önemli olan sevgi ve güven kazanmaktır.”dedi.

Galeri
📆 20 Ağustos 2015 Perşembe 14:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR