MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek: Vakıf sistemiyle çalışıyoruz.
Ahmet Şimşek: Vakıf sistemiyle çalışıyoruz.

Öğrencilerin özel yeteneklerini ortaya çıkararak yeteneğe göre eğitim veren, üstün vasıflı eğitim kadrosuyla başarılı öğrenciler yetiştiren Ahmet Şimşek Kolejinde velilerin maddi imkânsızlıkları da ortadan kaldırılıyor ve kamu giderlerini karşılayacak mütevazı aylık taksitler uygulanıyor.

 

Ahmet Şimşek Koleji, çocuklarını kolejde okutmak isteyen ancak, çok yüksek kolej fiyatları nedeniyle ne yapacağını bilemeyen velilere destek oluyor.

 

“Okul-veli-devlet el birliğiyle eğitim veriyoruz.”

Geliştirdikleri benzersiz vakıf sistemiyle zeki ve yetenekli gençleri maddi sıkıntıya girmeden, yüksek seviyelere ulaşacak şekilde okutarak haklı bir gurur yaşadıklarını belirten Okul Kurucusu Ahmet Şimşek, “Biz, okul-veli-devlet el birliğiyle eğitim veriyoruz. Bizim amacımız, yetenekli çocuklarımızın ticari kâr gayesi gütmeden, mükemmel şekilde yetişmelerini sağlamaktır. TEOG’da ve üniversiteye girişte yüksek başarı gösteren kolejimiz Avrupa kolejleri standartlarında yüksek kaliteli eğitim vermektedir. Kolejimizdeki üstün eğitimin yanında, ücretlerin düşüklüğü ve ödeme kolaylığı da tartışılamaz. Biz çocuklarımızın iyi eğitim almaları için ne gerekirse yapıyoruz. Çünkü; Kolejde okumak her gencin hakkıdır. Bu cümle, eğitime ve gençlere ne kadar önem verdiğimizi açıkça ortaya koymaktadır” dedi.

Galeri
📆 05 Temmuz 2017 Çarşamba 22:44   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR