MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek Yaz Okulunda piknik keyfi
Ahmet Şimşek Yaz Okulunda piknik keyfi

Ahmet Şimşek Koleji Yaz Okulu öğrencileri gözetmenler eşliğinde gittikleri piknikte doyasıya eğlendiler. Öğrenciler, Yaz Okulu programında yer alan piknik etkinliğinde keyifli anlar yaşadılar
Önce Kenan Bey çiftliğine giderek doyasıya ata binen öğrenciler, daha sonra Yeşilyurt vadisinde gerçekleştirilen piknikte de mangal keyfi yaptılar, doğayı tanıdılar ve özgürce oyunlar oynadılar.


ahmet-simsek-yaz-okulunda-piknik-keyfi1

Helikopter böceğini ilk kez görenler var.
4-13 yaş arasındaki yaz okulu öğrencilerinin antrenörler ve gözetmenler eşliğinde bol bol yüzdüklerini, futbol, basketbol, voleybol, tenis, mini golf, bowling, badminton, jimnastik, bale, satranç gibi sportif etkinliklerine katıldıklarını, kitap okuduklarını, bilgisayar destekli eğitimler aldıklarını, eğitsel oyunlar oynadıklarını, İngilizce öğrendiklerini, drama ve resim yaptıklarını ve sıkça düzenlenen piknik etkinliklerine katıldıklarını anlatan Yaz okulu Sorumlusu Gürsel Hattat, “Öğrencilerimiz tatilin keyfini doyasıya yaşıyorlar. Yaz okulumuzda oldukça fazla etkinlik var. Özellikle piknik gezilerimiz çok ilgi görüyor. Normal zamanlarda bilgisayar başından kalkmayan, yüksek binalarla çevrili ortamlarda gökyüzünü bile zor görebilen öğrenciler piknik sayesinde doğayla tanışıyorlar, doğadaki canlıları izliyorlar ve ata biniyorlar. Çocuğun doğayla tanışması gerek. Helikopter böceğini ilk kez görenler var. Çocuklarımız yaz okulumuzda çok mutlular, sağlıklı besleniyorlar, hem fiziksel hem de ruhsal anlamda dinleniyorlar ve özgürce eğlenerek birbirleriyle kaynaşıyorlar.”dedi.

Galeri
📆 06 Ağustos 2015 Perşembe 14:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR