MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek, “Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun.”
Ahmet Şimşek, “Yeni dönem hayırlı uğurlu olsun.”

Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları’nda 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Dönemi Çalışma Programı ve Öğretmen Oryantasyon çalışmaları başladı.

 

Ahmet Şimşek İlkokulu ve ortaokulu öğretmenleri, okulun çok amaçlı konferans salonunda gerçekleştirilen oryantasyon programında bir araya geldi.
“Oryantasyon, işe ve kuruma uyum kazandırır.”

 
Ahmet Şimşek İlkokul – Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli programın başlangıcında yaptığı konuşmada, “Yönlendirme ve kılavuzluk etme anlamlarını taşıyan oryantasyon eğitimleri, işin gerektirdiği tutum ve bilgiler edinmeyi sağlar, kuruma aidiyet hissi oluşturur, işe ve kuruma uyum kazandırır. Oryantasyon eğitimleri, mevcut düzenin devamı için, kurumsal hafızanın korunması ve gelişim için önemlidir.”dedi.
“Sizin mesleğiniz kutsaldır.”

 
Ahmet Şimşek ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Değerli öğretmenler, koridorlar sessizlikten cansız, ruhsuz duruyordu. İyi ki geldiniz, okul şenlendi. Abartmıyorum, çiçekler gibi açtınız, bizleri de motive ettiniz. Bu gün çok sevinçliyim. Tatilinizin iyi geçtiğini umuyorum. Tatil o kadar sihirli bir şeydir ki, insan niyet edip 1 gün bile tatil yapsa tüm yılın yorgunluğu yok olur, dinlenirsiniz. Tatil bir keyif ve eğlence değildir. İnsan sağlığı için, insan beyni için gereklidir. Tatile gitmenizi ve rahat etmenizi istiyorum ki, geldiğiniz zaman yeniden doğmuş gibi işe başlayın. Siz insan yetiştiriyorsunuz. Bir varlığı elinize alıp onu vatanına, milletine, ailelerine hayırlı insanlar olarak yetiştiriyorsunuz. Sizin mesleğiniz kutsaldır. Yüzlerce ve binlerce öğrenciyi değil; vatanına, milletine bağlı bir tane evlat bile yetiştirseniz, eseriniz ve değeriniz ölçülemez. Siz ki burada binlerce genç yetiştirdiniz, yetiştiriyorsunuz. Bir çocuk dünyanın en değerli varlığıdır, o hiçbir şeyle ölçülemez. Sizler onu bir heykeltıraş gibi yoğuruyorsunuz ve mükemmel hale getiriyorsunuz. Bizler de bunu tüm benliğimizde hissediyoruz, Allah bizi birbirimizden ayırmasın. Ailemizin tüm fertleri bu çatı altında toplandı. Sizlerden ricam, birlik ve beraberlik içerisinde olunuz. Ben de, ne sıkıntınız ve derdiniz olursa yanınızdayım. Her zorluğu birlikte aşacağız. Yeni eğitim öğretim dönemi hayırlı ve uğurlu olsun.”

📆 25 Ağustos 2015 Salı 11:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR