MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » AHMET ŞİMŞEK YENİ DÖNEME HAZIRIZ
AHMET ŞİMŞEK YENİ DÖNEME HAZIRIZ

Kartal’ın en köklü eğitim kurumlarından olan Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları, eğitim camiasında 40 yıldır Türk milli eğitimine hizmete devam ediyor.

AHMET ŞİMŞEK BİZİ YIPRATAMADILAR, DİMDİK AYAKTAYIZ


Kartal’da faliyet gösteren Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları 40. yılında ilk günün heyecanıyla eğitim faaliyetlerine devam ediyor.
Okulun kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkan’ı Ahmet Şimşek ve Eğitim Kurumlarının Genel Müdürü Serhat Efe Demir’le birlikte okul’da verdikleri bir kahvaltıyla Yerel Basınla bir araya geldi.


Ahmet Şimşek, Türkiye’de yaşanan krize ve pandemi döneminin getirdiği sıkıntılara rağmen, Atatürkçü bir kurum olarak eğitim faaliyetlerine devam ettiklerini ve Türk gençliğine hizmet için ilk günün heyecanıyla çalıştıklarına söyledi.

Ahmet Şimşek, bütün dedikodulara ve yıpratma kampanyalarına rağmen kurum olarak dimdik ayakta olduklarını ve eğitime hizmet için çalışmaya devam ettiklerini söyledi.


TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ OKULLARI ARASINDA İLK SIRALARDAYIZ

Türkiye’de okul kampüsünün tümünün mülkiyeti kendisine ait tek kurum olduklarını vurgulayan Ahmet Şimşek, “40 yıl boyunca bu kurumu almak isteyen burayı kapatıp başka bir şekle dönüştürmek isteyenleri hep reddettik. Bugün mali değeri 100 milyon dolarlarla ölçülen eğitim kurumumuzu satmayı hiçbir zaman Kabul etmedik. Cüzi ücretlerle sadece devlete verdiğimiz payı velilerden tahsil ederek eğitim hizmetimize devam ettik” dedi.


GEREKEN TÜM HAZIRLIKLARI YAPTIK YENİ ÖĞRETİM YILINA HAZIRIZ


2020 – 2021 Eğitim ve Öğretim yılının başlangıcı nedeniyle bölgede görev yapan gazetecilerle bir araya gelen Ahmet Şimşek Eğitim Kurumları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Şimşek, günün koşullarına göre değiştiklerini, yenilendiklerini ve geliştiklerini belirterek, “Önce yönetim şeklimizi Anonim Şirkete çevirerek günün koşullarına göre gerek eğitim kadrosunda gerekse eğitim programlarında yenilenmeye gittiklerini belirterek şunları söyledi;

BASINA YABANCI DEĞİLİM BENDE GAZETECİLİK YAPTIM

“Ben 1960’lı yıllarda gazetecilek yapmış bir eğitimci olarak gazetecilerin ne kadar kutsal bir görev yaptığının bilincinde olan bir büyüğünüzüm. 1960 yılında İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Enstitüsü’nü bitirdiğıimde 1960 İhtilalinin Yassıada’da kurduğu mahkemeleri Anadolu basınının temsilcisi olarak izledim ve 60 gün boyunca yazdığım haberler özellikle Anadolu basınında yayınlandı. Yassıada mahkemelerinin haberlerini Türkiye’ye duyuran isim olarak görev yaptım. Ardından bu güzide eğitim kurumunu tamamen kendi varlıklarımla kurdum ve o dönemden itibaren hep basına yakın duran bir isim oldum.”

Gazetecilerin topluma hizmet noktasında onurlu bir görev yaptıklarını belirten Ahmet Şimşek, kurumuyla ilgili bazı haberlere sitem ederek şunları söyledi; “Her dönemde bizi yıpratmak isteyenler bu kurumu elimizden almak isteyenler oldu. Cemaatler de talip oldu, çeşitli örgütler de talip oldu. Hiç birine asla olumlu cevap vermedik. Son olarak geçtiğimiz yıl kurumumuza yönelik çirkin saldırılar oldu.
Yalan haberlere cevap bile vermeye gerek görmedik. Bugüne kadar asla bir haberi tekzip etmedik. Yalan yazanları kendileriyle başbaşa bırakıp yolumuza devam ettik.”

EĞİTİM KURUMLARI GENEL MÜDÜRÜ SERHAT EFE DEMİR

Tüm Türkiye’nin cidi bir kriz yaşadığı dönemde ve pandemi döneminde elbette bizim de sıkıntılarımız oldu. . Ama bu kötü durumu atlattık ve dimdik ayaktayız. Dedikodulara ve yalan haberlere göğüs gerdik. Çünkü temelimiz sağlam. Mülkü kendine ait tek eğitim kurumuyuz.


Yeni eğitim yılında öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını düşünerek hazırlandık ve tüm kuralların uygulandığı bir ortam hazırladık.
Eğitim camiasının duayen’i sayılan bir okuluz ve misyonumuz ve vizyonumuzun olmazsa olmazı olan Eğitimli, Modern, Aydın ve Atatürk’cü gençler yetiştirmek için çıktığımız bu yolda bizi yolumuzdan alıkoyacak tüm engelleri ortadan kaldırdık ve 17 Ağustos pazartesi gününden itibaren Online sistem eğitimlerimize başlıyoruz….

📆 16 Ağustos 2020 Pazar 12:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR