MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşekli Kaan Çeber TEOG’da zirve yaptı.
Ahmet Şimşekli Kaan Çeber TEOG’da zirve yaptı.

Ahmet Şimşek Koleji’nde, TEOG sınavları öncesinde gerçekleştirilen yoğun hazırlık çalışmaları verimli oldu ve hedeflenen başarıya ulaşıldı. 8-A Sınıfı öğrencisi Kaan Çeber, 2. TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplandırarak gurur kaynağı olurken, birçok öğrenci de soruların sadece bir-iki tanesine yanlış cevap verdi ve zirvelerde yer aldı.


“Yüzde yüze yakın başarı elde ettik.”
TEOG sınavlarında alınan başarılı sonuçları değerlendiren ve çağın gerektirdiği bütün imkanları kullanarak mükemmel öğrenciler yetiştirmek için çalıştıklarını vurgulayan Ahmet Şimşek, “TEOG sınavlarında yüzde yüze yakın başarı elde ettik. Sevgili öğrencilerimizi bize emanet eden değerli velilerimiz müsterih olsunlar, emanetlerine gözümüz gibi bakıyoruz. Öğrencilerimizi, ailelerinin ve ulusumuzun övüneceği değerli insanlar olarak yetiştiriyoruz. Biz bu kutsal yuvada sevgi, şefkat ve saygı yumağı oluşturuyoruz. Başarı da kendiliğinden geliyor. Öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi

 

.
“Çok ciddi ivme yakaladık.”

 
TEOG sınavı için çok yoğun bir çalışma programı uyguladıklarını belirten İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli de, “Erken başladığımız çalışmalar sayesinde olumlu sonuçlar elde ettik ve çok ciddi ivme yakaladık.” dedi.
“Çok yoruldular ama pes etmediler.”

 
TEOG Koordinatörü, Fen Bilimleri Öğretmeni Hidayet Talay ise yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Öğrencilerimiz uzun soluklu TEOG maratonunda çok yoruldular ama hiç pes etmediler. Bu gayretleri onlara büyük başarı getirdi. TEOG sınavlarına yoğun bir şekilde hazırlanan öğrencilerimiz, öğretmenlerinin de katkılarıyla mutlu sona ulaştılar. Başarılarının devamını diliyorum.”

Galeri
📆 04 Mayıs 2017 Perşembe 21:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR