MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşekli öğrenciler üniversiteli havasına girdi.
Ahmet Şimşekli öğrenciler üniversiteli havasına girdi.

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrencilerinin üniversiteleri daha iyi tanımaları amacıyla geziler düzenleniyor. 12. Sınıflar Müdür Yardımcısı Ayda Akbaş, Matematik Öğretmeni Gürkan Çubuk ve Rehberlik Öğretmeni Ayşe İşçi’nin sorumluluğunda gerçekleştirilen gezilere katılan öğrenciler üniversiteler hakkında bilgiler ediniyorlar.
“Üniversite gezilerini önemsiyoruz.”
Üniversite gezileri sayesinde öğrencilerdeki üniversite merakının giderildiğini belirten Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Ayşe işçi “Rehberlik bölümü olarak öğrencilerimizdeki sınav kaygısını gidermek amacındayız. Bu nedenle çeşitli etkinlikler, motivasyon ağırlıklı seminerler ve üniversite gezileri düzenliyoruz. Öğrencilerimiz üniversite gezilerine çok büyük bir istekle katılıyorlar. Üniversite gezilerinin öğrenciler üzerinde çok olumlu etkileri var. Üniversite ortamını, özellikle de seçecekleri bölümlerin uygulamalı ortamını görmeleri, bir üniversitelinin ağzından üniversiteyi dinlemeleri öğrencileri heyecanlandırıyor.

 

Üniversite gezilerimizde de öğrencilerimiz oldukça olumlu izlenimler ediniyorlar. Bölümleri geziyor, öğrenim, burs, ulaşım, staj, mezuniyet sonrası kariyer gibi konularda bilgiler alıyor, kantinlerde oturuyor, buradaki öğrencilerle bire bir görüşmeler yapıyor, üniversiteli havasına giriyorlar. En önemlisi, bu geziler sayesinde hedeflerinin netleştiğini, sınava daha istekli hazırlanacaklarını söylüyorlar. Üniversite gezilerini önemsiyoruz.” dedi.

Galeri
📆 12 Ocak 2017 Perşembe 20:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR