MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Kartal, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’te eğlenirken öğretiyorlar.
Ahmet Şimşek’te eğlenirken öğretiyorlar.

Ahmet Şimşek’te eğlenirken öğretiyorlar.
Ahmet Şimşek Kolejinde TEOG içerikli İngilizce Bilgi yarışması yapıldı.
Ahmet Şimşek Kolejinde TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) hazırlıkları aralıksız sürüyor. Ahmet Şimşek Ortaokulu Yabancı Diller Bölümü, TEOG hazırlıkları kapsamında 8. Sınıflar arasında İngilizce bilgi yarışması düzenledi. Yarışmaya her sınıftan 4 öğrenci katıldı. Eğlenceli ve çekişmeli geçen yarışmanın bölümleri arasında 7-C sınıfı öğrencisi Nehir Çelik’in söylediği “Hey Mr. Policeman” isimli şarkı ile 6. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı İngilizce drama çok beğenildi ve bol bol alkışlandı.
8-D sınıfının birinci olduğu çekişmeli yarışmanın ardından Koordinatör Altay Murat Şimşek ile Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan Delikenli öğrencilere yarışma sertifikası verdi. İngilizce öğretmeni Didem Şahin ve 8. sınıflar İngilizce koordinatörü Nilay Verişoğlu ise yarışmayı kazanan öğrencilerle birlikte gezi düzenleyeceklerini müjdeledi.
“Bu yarışma tüm sınıfları kapsadı.”
unnamed-3

 
Ahmet Şimşek Koleji 8. Sınıflar İngilizce Koordinatörü Nilay Verişoğlu yarışmayla ilgili açıklamasında, ”TEOG’da çıkabilecek bütün kelimeleri liste haline getirerek öğrencilerimize dağıttık ve yarışacak öğrencileri kendi sınıfları içerisinden elemeler yaparak seçtik. Bunu yaparken amacımız sadece yarışmaya katılan öğrencilerimizi değil, tüm sınıfları hazırlamaktı. Yarışmanın belli bölümlerinde yarışmacı öğrencilerin dışından da rastgele öğrenciler seçtik ve onlara da sorular sorduk. Böylece tüm öğrencilerin kelimeleri ezberlemesi ve yarışmaya katılımları sağlanmış oldu.” dedi.

Galeri
📆 09 Aralık 2016 Cuma 22:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR