MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’te Gençlik Şenliğiyle Yorgunluk Attılar.
Ahmet Şimşek’te Gençlik Şenliğiyle Yorgunluk Attılar.

Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi öğrencileri, Uygulamalı Dersler bölümünün yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği “A.Ş.K FEST Gençlik Şenliği” ile doyasıya eğlendiler ve yılın yorgunluğunu attılar. Okulun terasında düzenlenen şenlikte yıl içinde çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilerle, en güzel balkon ve bahçe yarışmasında ilk üç dereceye girenlere ödüller dağıtıldı, dans gösterileri yapıldı, çeşitli yarışmalar düzenlendi.
“Güzel bir çevre, güzel bir ülke ve dünya demektir.”

 
En güzel balkon ve bahçe yarışmasında dereceye girenlerin ödüllerini verdikten sonra bir konuşma yapan Ahmet Şimşek Koleji Genel Eğitim-Öğretim Yöneticisi Yasemin Kumral Şimşek, “Biz sadece kitaplara bağlı kalarak bir şeyler öğretmeye, çocuklarımızın geleceğini hazırlamaya çalışmıyoruz. Zaten bu sadece öğretim olurdu. Eğitim çok büyük bir yelpazeyi kapsıyor. Bu yelpazenin içinde çevremizi, şehrimizi güzelleştirmek de var. Ama bu, önce kendi içimizi güzelleştirmekle, estetik algılarımızı geliştirmekle ve çaba sarf etmekle başlıyor. Biz bu tür yarışmaları ilk açıldığımız günden beri düzenliyoruz. Sevgili öğrencilerimiz yarışma süresince gördüğünüz balkonlar, bahçeler eminin hayatınız boyunca hafızalarınızda yer edecek ve sizler daha güzelini yapmaya çalışacaksınız. Biz küçük bir kıvılcım yaktık. Bu yarışma sizin için, geleceğiniz için yapıldı. Güzel bir çevre, güzel bir ülke ve dünya demektir. Sizleri bizim yaptıklarımızın daima bin adım ötesinde görmek istiyoruz. İyi bir çevreci olmanız en büyük hayalimizdir. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

 
“Başarıda emeği geçen herkese teşekkürler.”
Ahmet Şimşek Anadolu Lisesi Müdürü Bora Esin de Kartal ikincisi olan Kız voleybol takımı sporcularına ve Kartal Şampiyonu olan Erkek basketbol takımı sporcularına kupa, madalya ve ödüllerini verdikten sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bu kadar başarılı, bu kadar güzel, bu kadar saygıdeğer öğrencilerle birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Yoğun ve yorucu bir dönem geçirdik. Öğrencilerimiz derslerinin yanında birçok alanda da başarılı oldular. Onların bizlere yaşattığı mutlulukları ödüllendirmek, eğlenerek, dinlenerek ve kaynaşarak bir gün geçirebilmelerini sağlamak için bir aradayız. Başarıda emeği geçen herkese teşekkürler.” 

Galeri
📆 31 Mayıs 2017 Çarşamba 16:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR