MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’te her şey öğrenciler için.
Ahmet Şimşek’te her şey öğrenciler için.

Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul veli toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Veli toplantısının gösteri merkezinde düzenlenen ilk bölümünde genel konular konuşuldu. Sınıflarda yapılan öğretmen-veli görüşmelerinde ise velilere, çocukların okul ortamındaki davranışlarıyla ve başarılarıyla ilgili bilgiler verildi. Ayrıca okulun Kurucusu Ahmet Şimşek velilerle bir araya gelerek sohbet etti.

“Bütün çabamız yavrularımızın mükemmel yetişmesi için.”

Okulun gösteri merkezinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda ilerlediklerini belirten Ahmet Şimşek, “Bütün çabamız yavrularımızın iyi bir eğitim alması, mükemmel yetişmesi ve ileride faydalı insanlar olması içindir. Ülkemiz bize Atatürk’ün emanetidir. O büyük bir komutan ve başöğretmendir, eğitimde devrim yaparak bu milleti muasır medeniyetler seviyesine getirmiştir. Bu gün ne mutlu bizlere ki, bütün dünya milletlerine karşı başımız dik olarak yaşıyoruz. Atatürk’ün aydınlattığı yolda ilerliyoruz. Öğrencilerimizi, evlatlarımızı O’nun yolunda ve prensiplerinde mükemmel yetiştiriyoruz. Biz yabancı dile de çok önem veriyoruz ve yavrularımızı bir dünya vatandaşı olarak yetiştiriyoruz. Bunun için yabancı dil programımızı sinematik sistemle donattık, yabancı dil laboratuvarlarımızla destekledik. Yeni dönem için yurtdışından iyi öğretmenlerle anlaşmalar yaptık. Bizler 32 yıldır kaliteli eğitim veriyoruz. Evlatlarınızı bize teslim ettiniz, bizler de onları korumakla mükellefiz. Öğrencilerimizi seviyoruz. Onlara tatlı dille, nasihatle yaklaşıyoruz, dertlerini dinliyoruz, kendilerini yalnız hissettirmiyoruz ve öz güven kazandırıyoruz. En önemlisi de, onlara doğruluk değerlerini aşılıyoruz.” dedi.

“Çağın gerektirdiği eğitimi uyguluyoruz.”

Ahmet Şimşek Koleji İlkokul-Ortaokul Müdürü Orhan Tekin ise yaptığı konuşmada, toplantıya katılan velilere teşekkür ederek şunları söyledi; “Bizler öğrencilerimizle bütünleştik, paylaştık, güven verdik, güven aldık. Bize düşen görev, bu mükemmelliği her alanda uygulayarak dev adımlar atmaktır. Öğrencilerimizin çok başarılı yetişmesini istiyoruz. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyoruz. Çağın gerektirdiği eğitimi uyguluyoruz ve bunu başarıyoruz. Biz yalnızca akademik başarılı öğrenciler yetiştirmekle kalmıyor, yetenekli öğrenciler de yetiştiriyoruz. Bizim bu yönümüz, diğer okullarda olmayan özelliğimizdir. Programların her yıl değiştiği bir ortama ayak uydurmak çok zor ama biz bunu 32 yıldır başarıyla gerçekleştiriyoruz. Biz, çocuklarımızla büyümeye devam ediyoruz.”

📆 19 Nisan 2018 Perşembe 15:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR