MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Manşet, Toplum » Ahmet Şimşek’te memleket şenliği…
Ahmet Şimşek’te memleket şenliği…

Ahmet Şimşek İlkokulu 1. Sınıflar zümresinin “Yörelerimiz, Türkiye’miz” adıyla gerçekleştirdiği etkinlik ilginç ve başarılı görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin yöresel kıyafetler giydiği, velilerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik sırasında öğrenciler, görev aldığı yöre hakkında bilgiler verdi. Yaklaşık 2 hafta süren etkinlik sırasında bol bol hatıra fotoğrafı da çektirildi.

 
“Görsel sunum zevkli ve etkili oldu.”
Etkinlik sırasında çok renkli sahneler yaşandığını anlatan Ahmet Şimşek İlkokulu 1. Sınıflar zümre başkanı Merve Seven, “Birinci sınıflar zümresi olarak gerçekleştirdiğimiz ‘Yörelerimiz, Türkiye’miz’ isimli etkinliğimizi başarıyla tamamladık. Bu etkinliğimizle öğrencilerimizin nereli olduklarını bilmelerini, akrabalarını tanımalarını, yöreleriyle ilgili mani, türkü, fıkra ve bilmeceleri eğlenceli bir ortamda öğrenmelerini sağladık. Hatta etkinliğimize aileleri de davet ettik ve aile büyüklerinin bilgilerinden de yararlandık.

 

Öğrencilerimiz dedelerinin, ninelerinin anlattıklarını büyük bir dikkatle dinlediler. Ailelerimiz kendi elleriyle yaptıkları yöresel yiyecek ve içecekleri ikram ettiler. Kentlerimizi daha iyi tanıyabilmek ve bu yıl okula başlayan öğrencilerimizi daha iyi motive edebilmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimiz, şenlik havasında geçen etkinliğimiz sayesinde, konuları bir daha unutmamak üzere öğrendiler. Görsel sunumuyla zevkli ve etkili olan etkinliğimiz ilgi gördü, çok beğenildi.” dedi.

Galeri
📆 09 Ocak 2017 Pazartesi 16:49   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR