MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » AK PARTİ 1. BÖLGE ADAY ADAYI BAYRAM ZORGÜL
AK PARTİ 1. BÖLGE ADAY ADAYI BAYRAM ZORGÜL

Ak Parti’den 1. Bölge İstanbul Milletvekili Adayı olduğunu açıklayan Bayram Zorgül, düzenlediği toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bölgeden çok sayıda gazetecinin katıldığı toplantıda Zorgül, adaylığı ilgili açıklamalar yaptı. Toplantısına katılan Amasya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Saim Diken ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı İlker Karataş da Zorgül’e desteklerini bildirerek, seçim çalışmalarında yanlarında olduklarını söyledi.

 

 

Adaylığıyla ilgili kısa bir konuşma yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Bayram Zorgül “Ehlibeyt evladıyız. 1993’den bu yana STK’larla çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2001 yılında Ak Parti’nin kurulmasıyla Sayın Cumhurbaşkanımızla, İstanbul’da ki bazı sıkıntıları görerek Ak Partiye ve gönül verdik. Yine bu gönül veren 22 arkadaşlarla Ak Parti Kartal ilçe Teşkilatımızın kurulması yönünde sahiplendik. Siyasette hedefimizi değiştirerek Meclis Üyeliğinden milletvekilliği noktasında aday aday adaylığımıza karar verdik. Bu yolda herkesin desteğiyle yürüyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

 

Bayram Zorgül’e destek olmak için toplantıya katılan İstanbul 3. Bölge Ak Parti Milletvekili adayı İlker Karataş ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“İstanbul’da 500 bin Amasyalı var ve bununla gurur duyuyoruz. Amasyalılar olarak insanlara örnek olmak istiyoruz ve Amasyalı olarak siyasete zenginlik katmak istiyoruz” dedi.

 

 

Amasyalı Milletvekili adaylarına hangi partiden olursa olsun sonuna kadar destek olacaklarını ifade eden Amasya Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Saim Diken, Federasyon olarak aldıkları karar gereği Siyasi arenada hemşehrilerine maddi manevi destek olacaklarını ifade etti. Siyasetin insanlar için yapıldığını ve doğru yerde doğru insanların siyaset yapması gerektiğini savunan Diken, “Umuyoruz 2015 yılında yapılacak seçimlerde de bu süreç doğru yönetilir ve bizlerde hemşehrilerimize katkı sunarız” diye konuştu.

📆 29 Aralık 2014 Pazartesi 15:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR