MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Büyükşehir, Genel, Manşet, Toplum » AK PARTİ İFTARI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ
AK PARTİ İFTARI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ

Geleneksel AK Parti İstanbul İl Başkanlığı iftarı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakanlar, milletvekilleri, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti İl Başkanı Selim Temurci’nin katılımıyla gerçekleşti.

İBB’nin Yenikapı Etkinlik Çadırı’nda gerçekleşen iftarda konuşan Başkan Kadir Topbaş, Ramazan dünyanın dört bir yanında coşkuyla yaşandığını, rahmet ve mağfiret ikliminin en yüksek mertebede hissedildiğini belirterek, “Ramazanın ayının tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu manevi iklimden en üst düzeyde istifade etmeyi rabbimden niyaz ediyorum. Hepinizin Ramazan ayını, gelecek Kadir Gecesi’ni Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Menfur terör saldırılarının dünya barışına ve Ramazan ayının manevi atmosferine gölge düşürdüğünü ifade eden Kadir Topbaş, “Barışa, dostluğa kasteden hainler Ramazan’da da durmuyorlar. Ramazanın kutsiyetine rağmen menfur planlarını uyguluyorlar. Birliğimize, dirliğimize kastediyorlar. Terör saldırılarında şehit düşen evlatlarımıza rahmet diliyorum. Yaralı gazilerimize Allah’tan şifa diliyorum. Dünyanın dört bir yanında terör kurbanları var. Hepsinin acılarını paylaşıyorum. Masumları hedef alan bu saldırıları lanetliyorum. Bu tür hain ve kalleş saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Bu saldırılar karşısında Türk Milleti olarak bir olacağız, diri olacağız. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmak için oynanan bu oyunları bozacağız” diye konuştu.

İstanbul’un ve Türkiye’nin rağmen darbe girişimlerine, krizlere son yıllarda çok hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşadığının altını çizen Başkan Topbaş, şöyle konuştu; “Türkiye olarak her şeye rağmen istikrarımızı koruduk ve demokrasimizi sağlamlaştırdık. Türkiye, bu başarılarını daha da ileri taşıyacak. Türkiye çok daha iyilerini görebilecek potansiyele, zenginliğe, birikime, tecrübeye sahip. Sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığı dönemindeki vizyonunu devam ettirerek İstanbul’u bugün dünyanın odak şehri haline getirdik. Hayata geçirdiğimiz her proje Türkiye ve dünyaya örnek oldu. Yaptıklarımız ortada, projelerimiz de… Finans, kültür, spor, kongre ve turizm alanlarında bir inovasyon şehri haline getirdik. Cumhurbaşkanımız yeniden genel başkanımız olmasıyla Türkiye için yeni bir atılım dönemi olacak. Demokrasi, değişim, reform dönemi. Hepimiz bu dönemde daha çok çalışacağız. Daha çok çaba harcayacağız.”

📆 11 Haziran 2017 Pazar 19:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR