MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » AK PARTİ MALTEPE İLÇE BAŞKAN’I MEHMET KARADENİZ”HALK NE İSTİYORSA O HİZMETİ YAPACAĞIM” DEMİŞTİNİZ SAYIN BAŞKAN
AK PARTİ MALTEPE İLÇE BAŞKAN’I MEHMET KARADENİZ”HALK NE İSTİYORSA O HİZMETİ YAPACAĞIM” DEMİŞTİNİZ SAYIN BAŞKAN

Ak Parti Maletepe İlçe Başkan’ı Mehmet Karadeniz iki dönemdir Maltepe Belediye Başkanlığı yapan Ali Kılıç’a;


”Halk ne istiyorsa ben o hizmeti yapacağım demiştiniz, sanırım unuttunuz bu vaadinizi ve ben tekrar hatırlatmak adına soruyorum bunu dedi.


Yaptığımız saha çalışmalarında Vatandaşımızın istekleri bu doğrultudadır. Bizler de bunları sizlere aktarmakla mükellefiz.
Sayın Başkan kendi istek ve arzularına göre davranmaktan fırsat bulduğun da bu konularla da ilgilenirse hem Maltepe halkını hem de bizleri mutlu edecek.


Cevizli mahallesi gençleri ve halkı Başkan’dan mahalleye park istediklerini defalarca dile getirmesine rağmen bu güne kadar onların bu istekleri ile ilgili somut bir çalışma ve girişim olmamış.


Vatandaşın isteklerini görmezden gelerek ne yapmaya çalışıyorsunuz Sn.Başkan ?


Bizler bu istekleri İlçe Başkanlığımız olarak yaptığımız saha çalışmalarında toplanan verilerden yola çıkarak dile getiriyoruz, amacımız sadece muhalefet yapmak değil.


Sırası gelmişken şunuda dile getireyim;


Pandemi sürecinin en başından beri halkının yanında olan ve #VefaSosyalDestek Grupları ile toplam 21 milyon 210 bin 899 hizmeti vatandaşlarımıza ulaştıran Devletimizden Allah razı olsun.


Ben aslen Trabzonlu olmama rağmen yaklaşık 30 yıldır Maltepe’de esnaflık yapmaktayım ve Maltepe’yi ve Maltepelileri çok seviyorum ve onlara hizmet etmekten ve onların haklarını savunmaktan asla vazgeçmeyeceğim”… dedi.


Ak parti Maltepe İlçe Başkan’ı Mehmet Karadeniz’in bu sorularına Maltepe Belediye Başkan’ı Ali Kılıç’ın duyarsız kalmayacağını umud ediyor ve konunun takipçisi olacağımızı da buradan belirtiyoruz….

Galeri
📆 01 Mayıs 2021 Cumartesi 15:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR