MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı SKM’de Partilileriyle Bayramlaştı
AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı SKM’de Partilileriyle Bayramlaştı

Pendik AK Parti İlçe Başkanlığı bayramlaşma programını Bayramın ikinci günü SKM merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleştirdi. Bayramlaşma programına; Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Milletvekili Adayı Erol Kaya, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, AK Parti Pendik İlçe Yönetimi,AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı. 

Bayramlaşma programında kısa bir konuşma yapan AK Parti Pendik ilçe Başkanı Rüstem Kabil 24 Haziran’da tüm dış güçlerin saldırılarına rağmen zafere ulaşacaklarını belirtti. Kabil Türkiye’ üzerinde özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yapılan saldırıların 24 Haziranda son bulacağını halkın bu oyunu sandıkta bozarak tekrar AK Parti’yi zafere götüreceğini belirtti.

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil konuşmasında şunları vurguladı;

”Ne mutlu bir bayram günü daha bir araya geldik. Yoğun bir seçim döneminde yoğun bir ramazan  geçirdik. Sabah başlayan programlarımız sahura kadar devam etti. Çok önemli seçim arefesindeyiz özellike gezi süreci sonrasında  yoğun bir mücadele içerisindeyiz. 15 Temmuz olsun Mit süreci olsun yoğun bir şekilde saldırı var. Cumhurbaşkanımıza yönelik saldırıları da görüyoruz. İnşallah halkımız bu oyunu bozacak ve 24 Haziranda  yeni bir vizyonla el ele gönül gönüle  hep birlikte olacağız.”dedi.

Bayramlaşma programında Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin ve AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Milletvekili Adayı Erol Kaya partililerin bayramlarını kutlayarak 24 Haziran’da çifte bayramı hep birlikte kutlayacaklarını belirttiler.

Galeri
📆 17 Haziran 2018 Pazar 23:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR