MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığının Genel İstişare Toplantısı Yapıldı
AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığının Genel İstişare Toplantısı Yapıldı
AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, genel istişare toplantısıyla ilçe ve mahalle yönetimini Belediye Nikâh Sarayında yemekte bir araya getirdi.

AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, genel istişare toplantısıyla ilçe ve mahalle yönetimini Belediye Nikâh Sarayında yemekte bir araya getirdi.

Gündem ve teşkilat çalışmalarının değerlendirilip, istişare edildiği toplantıya Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Eşi Saliha Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı ve yönetimi, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Türkân Öztürk ve Sibel Şenocak, Ümraniye Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Tuba Kızıltan, AK Parti Ümraniye Mahalle Kadın Kolları Başkanları ve teşkilat mensupları katıldı. Programda Türkiye’nin dününü ve bugününü anlatan bir slayt gösterimi yapıldı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Türkân Öztürk programın açılış konuşmasını yaparak, 28 Şubat sürecinde yaşanan olayları etraflıca anlattı. Geçmişte yaşanan susuzluk probleminden, çöplerin cadde ve sokaklarda oluşturduğu yığınlardan bahseden Türkân Öztürk, ülkemizin dününü ve bugününü değerlendirerek Türkiye’nin çok büyük bir gelişme kaydettiğinin altını çizdi. 24 Haziran Seçimleri’nin önemine de değinen Türkân Öztürk, herkesin çok çalışması gerektiğini, buna bağlı olarak yapılacak olan mukabele evi çalışmalarının da ayrı bir öneme sahip olduğunu belirtti. Türkân Öztürk son olarak, “Programda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, 6 Mayıs Pazar günü yapılacak olan AK Parti İstanbul İl Kongresi’nden bahsederek, “Kongreden sonra hep birlikte il ve ilçemizle birlikte çok daha hızlı bir şekilde çalışacağız” dedi. “Bu yıl daha bereketli bir yıl olacak” diyerek konuşmasını sürdüren Hülya Taşçı, Ümraniye Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can Bey sayesinde sokak iftarlarını artıracağız ve her kapıyı samimiyetle çalacağız. Sizlere bu konuda çok güveniyorum. 24 Haziran seçimlerine de çok iyi bir şekilde hazırlanacağız. Sefer bizden, zafer Allah’tan. Hepinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.  Durmak yok, yola devam” diyerek konuşmasını noktaladı.

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın Eşi Saliha Can programda yaptığı konuşmada, “AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı’ya, ekibine ve onun şahsı adına sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi. “28 Şubat’ta postmodern bir hareketle Türkiye karanlık bir döneme girmişti” diyerek konuşmasına devam eden Saliha Can, “Yaşanan olaylar artık geride kaldı.  Geçmişe dönüp baktığımda diyebiliyorum ki, 14 yılda çok hayırlı hizmetler yapıldı. İnşallah 24 Haziran da, bayramımız olur” dedi. Saliha Can: “Bu görev size Allah tarafından verildi. Bu bir meydana çıkma, sahalara inme hareketidir. 14 yılda bu iktidar, bu milletten hep geçerli oyu aldıysa, bu yola gönlünü koymuş demektir. Bu yüzden sizler de mahallelerinizde etkin bir çalışma yaparsanız, Ümraniye âbâd olur” dedi. “Türkiye, yükselen bir yıldız” diyen Saliha Can, “Bugün dünyadaki mazlumlara, gariplere yardım elini uzatan birinci ülkeyiz. Bizler de bu mazlumların duası sayesinde rızıklandırılıyoruz” dedi.

“Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemli olduğunu millete en iyi şekilde anlatmalıyız” diyerek söze devam Saliha Can, “Türkiye’de güzel şeyler oluyor. Gelecekte de güzel günlerin olacağını düşünüyorum. Gazamız mübarek olsun. Hepinize teşekkür ediyorum” diyerek konuşmasını bitirdi. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

📆 02 Mayıs 2018 Çarşamba 16:53   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR