MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » AK PARTİ’DEN ÜLKÜ BORA ANNE’YE YAKIŞAN VEFA
AK PARTİ’DEN ÜLKÜ BORA ANNE’YE YAKIŞAN VEFA

Kaybettiği sevdiklerinin anısına, ömrünü hayır işlerine adayan ve geçtiğimiz günlerde hayata veda eden ve Ülkü Anne diye bilinen eğitim gönüllüsü Ülkü Bora’nın cenaze törenine AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı tam kadro katılarak, büyük bir vefa örneği sergiledi.

Burak Bora Anadolu Lisesi, Ülkü Bora Ortaokulu ve Gürbüz Bora İlkokulu’nu yaparak, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayan ve bu okulları yapmakla kalmayıp, her türlü ihtiyaçlarını da karşılayan Ülkü Bora, eğitimine vesile olduğu ve hayatlarına dokunduğu binlerce çocuğun ve ailenin Ülkü Anne’si olarak 29 Haziran 2021 günü hayata veda etti.Ülkü Bora için, kendi yaptırdığı Burak Bora Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen törenden sonra, Soğanlık Hüdai Camii’nde düzenlenen cenaze namazında duygulu anlar yaşandı.

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı’nın; İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek başta olmak üzere tam kadro katılım sağladığı cenaze namazında, Ülkü Bora kalabalık bir cemaatle ebediyete uğurlandı. Ülkü Bora’nın tabutunu uzun süre omuzunda taşıyan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; Ülkü Bora Anne’nin çocukların eğitimine verdiği katkıların hiçbir zaman unutulmayacağını ve vefatının eğitim camiası için büyük bir kayıp olduğunu söyleyerek, “Bizler Ülkü Bora annemize çok şey borçluyuz.

Bu yüzden, törenlere tam kadro katılarak, bir nebze de olsa vefamızı gösterelim istedik. Hayırseverliğine yakinen şahit olduğumuz Ülkü Bora annemize, Allah’tan rahmet diliyorum. Hepimizin başı sağolsun,” dedi.

Galeri
📆 04 Temmuz 2021 Pazar 22:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR