MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Akçaabat Işıklar Derneği’nden Gökhan Yüksel’e Destek
Akçaabat Işıklar Derneği’nden Gökhan Yüksel’e Destek

Gökhan Yüksel, “Dernekçilik faaliyetlerini önemseyen bir evladınızım”

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon İli Akçaabat İlçesi Işıklar Beldesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Akçaabat Işıklarlı hemşerilerine seslenen Yüksel, “Kültürünü bilmeyen gençlerin çok değişik noktalara savrulduğuna şahit oluyoruz. Bu yüzden Kültürlerin öğrenilmesi, devam ettirilmesi için dernekçiliği ve dernekçilik faaliyetlerini önemseyen bir evladınızım” dedi.

Yüksel’e Trabzon İli Akçaabat İlçesi Işıklar Beldesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği ziyaretinde Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, İYİ Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Mukadder Gürcan, CHP Kartal İlçe Yöneticisi Süleyman Ülger’de eşlik etti. Genç Başkan Adayı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Trabzon İli Akçaabat İlçesi Işıklar Beldesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Maraba, Yüksel’e başarılar dileyerek desteklerini dile getirdi.

Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel’in ziyaret esnasında yaptığı açıklama şu şekilde;

Yeni nesiller, kültür ve sosyal aktivitelerden mahrum. Örfünü, adetini bilmeyen gençlerin çok değişik noktalara savrulduğuna şahit oluyoruz. Bu yüzden dernekçiliği ve dernekçilik faaliyetlerini önemseyen bir evladınızım. Kartallıyım. Kartal’da doğup, büyüdüm. Dolayısıyla Kartal’a dair hayallerim, fikirlerim ve projelerim var. 2009 yılında, Kartal’da sosyal demokrat belediyecilik anlayışını Altınok Öz Başkanımızla birlikte sağladık. Son 5 yıl’da bu anlayışta aktif görev aldım.

Hamsi Günü etkinliğimizi aslında Hamsi Şenliği olarak düşünüyorduk. Derneklerimizle daha coşku içerisinde buluşmayı planlıyorduk. Fakat Kartal’da vahim bir olay yaşandı. Bir bina yıkıldı ve bu yıkılan binanın altında Kartallı hemşerilerimiz, hayatlarını kaybetti. Dolayısıyla, canımızın bir yanı çok acılı, bu nokta da herkes üzerine düşen görevleri mutlaka yapmak zorunda. Biz bunun bilincindeydik. Biz Kartal’da 2009 yılından beri düzenli deprem dönüşüm toplantıları yapıyorduk. Kartal’daki bütün sitelere giderek, deprem dönüşümü anlattık. Bu sadece Kartal’a özgü bir problem değil, İstanbul’un tamamında kaçak yapılar var.

📆 18 Şubat 2019 Pazartesi 23:37   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR