MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ALANYASPOR TAKIMI SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİKSPOR’U ZİYARET ETTİ.
ALANYASPOR TAKIMI SÖĞÜTLÜÇEŞME BİRLİKSPOR’U ZİYARET ETTİ.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor kafile sorumlusu Sabahattin Çakır U-17, U-19 Takımı oyuncuları ve teknik ekip Küçükçekmece Söğütlüçeşme Birlikspor’lu minik futbolcularla bir araya geldi.

Hafta sonu Galatasaray ile karşılaşması için İstanbul’da bulunan Aytemiz Alanyaspor U-17, U-19 Takımları İstanbul Amatör liglerde son yıllarda elde ettiği başarı ve altyapıda çıkardığı yeni yetenekli oyuncularla adını duyurmayı başaran Küçükçekmece Söğütlüçeşme Birlikspor kulübünü Galatasaray karşılaşması öncesi ziyarette bulundular.

Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demir ve yöneticiler tarafından karşılanan Aytemiz Alanyaspor futbolcular alkışlarla karşılandı. Aytemiz Alanyaspor futbolcular kısa zamanda olsa minik futbolcuların çalışmalarına katılarak moral veridiler.

Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demir, Söğütlüçeşme Birlikspor takımının çalışmaları ve projeleri hakkından Aytemiz Alanyaspor kafile sorumlusu Sabahattin Çakır ve ekibine bilgi verdi.

Aytemiz Alanyaspor kafile sorumlusu Sabahattin Çakır’da Küçükçekmece ve Söğütlüçeşme Birlikspor Ercan başkan vasıtası ile tanıdıklarını daha önce burada forma giymiş olan Alperen kardeşimizde şuanda U-17 takımızda forma giyiyor. Küçükçekmece futbolcu potansiyeli bol olan bir ilçe bizde kulüp olarak potansiyeli değerlendirmek açısından ilerleyen günlerde ortak projeler yapabiliriz dedi.

Mavi-beyazlı yöneticiler tarafından tatlılar ve ikramlar yapıldıktan sonra günün anısına fotoğraf çekildiler.

📆 05 Aralık 2017 Salı 13:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR