MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ALİ AKSOY ; GÖREVE HAZIRIM
ALİ AKSOY ; GÖREVE HAZIRIM

CHP KARTAL BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYI

CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi aday adaylarından Ali Aksoyla bir söyleşi yaptık. Ali Aksoy kimdir, neden siyasete girmeyi düşündü, projeleri ve ilerisi hakkındaki merak edilenleri sorduk.

Kendiside bize içtenlikle cevaplar verdi.

”Merhaba, Ali aksoy ben 1979 İstanbul doğumluyum. İnşşat malzemeleri satış pazarlama üzerine 1966’dan beri Kartal’da faaliyet gösteren bir şirketimiz var. Evliyim iki tane kız babasıyım.

10 yıl önce CHP’sine üye oldum , son 3 yıldır aktif olarak çalışmaktayım .

 

Partimde yaptığım çalışmalarım boyunca , bağlı olduğum Kordonboyu mahallesinde arkadaşlarım tarafından meclis üyesi olmam yönün de benden bir istek oluştu. Aslında önceleri böyle bir istek yoktu, ama dediğim gibi birimimizde ve partili çevremde Kordonboyu mahallesinden bir aday çıkacaksa bu sen olacaksın yönünde telkinler alınca Meclis üyesi aday adayı olmaya karar verdim.

Doğduğum yıldan buyana Kordonboyu mahallesinde oturuyorum. Kordonboyu mahallesini,n siyasi yapısını biliyorsunuz, bizde dededen, babadan CHP’liyiz.

Babam Ekrem Aksoyda geçmiş yıllarda partimize aktif olarak hizmet etmiştir. Kurultay delegeliği yaptı bir çok kez.
Babam son üç yıldır siyasetten uzaklaşınca ondan bayrağı ben devraldım diyebilirim. Aynı zamanda şu an halen Kordonboyu mahalle birim yönetimindeyim, meclis üyesi seçilirsem, doğup büyüdüğüm Kartal halkına hizmet etmek için elimden geleni yapacağım. Üyesi olmaktan onur duyduğum partimin daha iyi yerlere gelmesi için elimden gelen katkıyı sunacağıma inanıyorum. Ülkenin şu anki halini gördükçe bu yöndeki azmim, hırsım ve inancım dahada artıyor.

Mahallemdede sevilen bilinen biriyim, mahallemizde CHP seçmeni ağırlıkta biliyorsunuz. Dediğim gibi Önce halkıma hizmet etmek için ve partimin daha iyi yerlere gelmesi için görev almak istiyorum ve bu göreve hazırım diyorum… dedi

Nuray Yılmaz

📆 12 Kasım 2018 Pazartesi 10:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR