MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » ALİ ALUÇ:BU DAVANIN TEMSİLCİSİ HİZMETKARI OLMAK İÇİN ADAYIM
ALİ ALUÇ:BU DAVANIN TEMSİLCİSİ HİZMETKARI OLMAK İÇİN ADAYIM

ALİ ALUÇ: ”BİZ BİR KOLTUĞA ADAY DEĞİLİZ ,KOLTUKLAR GÜÇ ALMAK İÇİN DEĞİL,BİR DAVANIN TEMSİLCİSİ HİZMETKARI OLMAK İÇİN ADAYIZ”

Ali Aluç,Cumhuriyet Halk partisi Kartal İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.
Oldukça kalabalık bir ortamda gerçekleşen adaylık açıklama toplantısında Ali Aluç yaptığı konuşmasına önce davetlilere hoş geldiniz diyerek başladı…
ALUÇ sözlerine şöyle devam etti; ” 55 Yıldır Kartal’da yaşıyorum, aslen Erzincan doğumluyum ama, dört yaşımda Kartal’a gelmişiz ve o gün bu gündür Kartal’da yaşıyorum. İlk,Orta ve Lise tahsilimi Kartal’da yaptım, İlk aşkımı Kartal^da yaşadım ve o ilk aşkım son aşkım oldu ve bana iki güzel evlat verdi…Kendime ait işyerim var ve Mühendislik yapıyorum…
Onur duyduğum davamın hizmetkarı olmak için aday oldum fakat ben bir koltuğa aday olmadım,Koltuklar güç almak için değil, aksine o koltukla aldığı gücü davasına hizmetkarlık yapmak için kullanması gerekir diye düşündüğüm için aday oldum.


18 yıldır var olan iktidarın Ülkemizi getirdiği durumdan kurtarmak için aday oldum, Ülkenin içinde bulunduğu karanlığa aydınlık olmak için aday oldum. 25 yıl sonra gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Sayın Başkanımız Ekrem İmamoğlunun hizmetine girmek için aday oldum.
Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’le beraber Kartal’da aydınlık yarınlara zemin hazırlamak için aday oldum ve onunla beraber çok güzel işler yapabileceğimize eminim.
STK’lar ve Derneklerde çalışmalarım var, yöneticilik ve üyeliklerim var, buralarda edindiğim deneyimlerimle CHP Kartal İlçe Başkanlığında Başkan olarak çok güzel işler yapacağımdan eminim , Sayın genel Başkanımızı Başbakan , Cumhurbaşkan’ı yapmak için Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurmuş olduğu partimizi iktidar yapmak için elimden gelenin fazlasını yapmak için aday oldum….
Konuşmasının sonunda ”Kalp yaşamak için ,Yürek ise Sevmek içindir, ben kalbimi ellerinize ,yüreğimi ise gönlümüzün tam ortasına” diyen ALUÇ hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

Galeri
📆 21 Aralık 2019 Cumartesi 23:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR