MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ALTINOK ÖZ: “2009-2014 yılında çok başarılı işler yaptık”
ALTINOK ÖZ: “2009-2014 yılında çok başarılı işler yaptık”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı.

 

Başkan Altınok Öz, Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında personeliyle buluşarak yeni yıllarını kutladı. Yeni yıl kutlamasına Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Ömer Fethi Gürer, Ali Apaydın, Feyyaz Kaynak, Dr. Turgut Mermertaş, Meclis CHP Grup Başkanvekili Nihal Korkmaz, Belediye Meclis üyeleri, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve Kartal Belediyesi personeli katıldı.

 

Kartal Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan Altınok Öz, birlik ve beraberlik mesajı vererek yeni yılın sağlık, mutluluk, barış, huzur ve güzelliklerle dolu bir yıl olmasını diledi.

unnamed (2)

Başkan Altınok Öz, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

 

“2014 yılında yerel seçim sürecinde belediyemizde tam bir demokrasi oluşmuştur. ‘Hangi partiyi desteklerseniz destekleyin’  dedik. Seçimlerde belediyede çalışan personelim rakip partinin seçim çalışmalarına katılabildi. Bu da benim hoşuma gitti. Demek ki bu belediyede demokrasiyi sağlamışız, bu beni mutlu etti”.

 

Ancak seçim bittikten sonra Belediye içerisinde siyaset yapılmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Öz bazı sözleşmeli personelin çıkan yasayla memur haklarına kavuşması dolayısıyla kendini güvencede sayıp işini savsaklamasının kabul edilemeyeceğini vurguladı.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz şöyle dedi:

 

“ 2015 yılında bu Belediyede işini dürüstçe yapanların yine yanında olacağız. Belediye halka ayrımsız hizmet yapan bir kurumdur. Dürüstçe işini yapan, düzgün yapan bizim için her zaman değerli olmuştur, olacaktır. Altınok Öz ve Kartal Belediyesi olarak ihaleye fesat karıştırdığımı göremezsiniz. İhaleler şeffaf ve internetten canlı yayınlıyoruz. Bugüne kadar Kartal Belediyesi’nde olumsuz bir olay olmadı ve bundan sonrada olmayacaktır. Sosyal demokrat olarak hem iş yapacağız, hem de ayakkabı kutularıyla işimiz olmadı,  olmayacak. Başkanlığım döneminde övünç duyulacak işler yaptık. Yeni Belediye binamızda otomasyon olmazsa olmazımız. Onun için bilgisayarı bilmeyen netcad’i bilmeyen, otomasyonu bilmeyen öğrensin, öğrenmeli. Kızımla konuşan bir milletvekili, bir sivil toplum örgütünün lideri ‘biz babanla tanışmıyoruz ama çok iyi işler yaptığını duyuyoruz, takdirle karşılıyoruz’ diyorlar.  O ‘baba’ dediği kelime hepinizsiniz. Bunu birlikte başarıyoruz, övünç duyacağımız işler yaptık. Bunu hep beraber yaptık. 2009-2014 yılında çok başarılı işler yaptık. Bunların arasında parklar çok önemli.

unnamed (3)

Önceliğimiz Milli Emlak’a ait alanların hepsini park yapalım ki, sonra ranta dönmesin, bizden sonra ne olur ne olmaz dedik.  Mehmet Ali Büklü Parkı açılışında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu eğer burası sosyal demokrat olmayan bir belediyede olsaydı alan rant alanı olur demişti. Allah’a şükür hiç de mahçup etmediler. Bize parkın açılışından üç ay sonra Milli Emlak’tan yazı geldi. ‘Mehmet Ali Büklü Parkı’nın olduğu alan konut ve ticaret alanı olarak değiştirilip tarafımıza verilmesi’ diye. Bizde geçmiş olsun park oldu demiştik. Artı o park halka mal oldu, onu bir daha konuta açma şansları yok.  Şu an Kartal Belediyesi’nin borç yükü azaldı. Engelliler haftasında çok sevdiğim görme engelli personelim Özgür Uğur’la olan görüntülerden sonra genel merkezden tüm engelliler bu davranışınızdan rahatsız oldu özür dile diye mesaj geldi. Bu olayın ardından her türlü iftira atıldı ama beni tanıyan Kartal halkı buna inanmadı. Bu yayınların amacı mensubu olduğum partiyi lekelemekti. İnsanı seviyorsanız kıblenizde insan varsa engelli engelsiz ayrım yapamazsınız.” dedi.

 

O görüntülerdeki personeli Özgür Uğur’la şakalaşıp öpüşen Başkan Altınok Öz, “Senden ve tüm engellilerden özür diliyorum.” diye konuştu. Başkan Öz koşullu sevmenin gerçek sevgi olmadığını belirterek, “Sokakta yürüyen burnu akan saçları bakır teli gibi olmuş bir çocuğu öpebiliyorsanız içinizde çocuk, insan sevgisi vardır. Engelli üzerinden Dr. Altınok Öz’le siyaset yapmaya kalkanlar veya Cumhuriyet Halk Partisi’yle uğraşmaya kalkanlar aczin içindeler, hiç cevap vermiyorum, vermeye de değer bulmuyorum. Ama içimdeki ne Özgür sevgisini, ne engelli sevgisini, ne de insan sevgisini yok edemezler, edemeyecekler dedi. Ben bir şeyi sevmiyorum. Bu ülkeyi bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e küfreden hiç kimseyi sevmiyorum. Eğer Atatürk olmasaydı şimdi burada bu toplantıda kadınlar olmayacaktı” diye konuştu ve salonda büyük bir alkış koptu.

Başkan Op. Dr. Altınok Öz, ‘2015 yılı sizlere sağlık mutluluk huzur getirsin’ diyerek konuşmasının ardından belediye personelinin teker teker yeni yılını kutladı.

 

Galeri
Etiketler:
📆 29 Aralık 2014 Pazartesi 11:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR