MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ATALAR’DA İNTİHARA GEÇİT YOK
ATALAR’DA İNTİHARA GEÇİT YOK

Atalar mahallesinde intihar girişimi paniğe yol açtı. Kartal Atalar Mahallesinde 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar etmek isteyen vatandaş, olay yerinden geçen vatandaşlar tafafından fakedilerek itfaiye ve ambulans ekiplerine bildirildi.. Atalar mahalle muhtarı Erhan Gülmüşün olay yerine gelerek intihar etmek isteyen vatandaşla konuşmaya çalışarak ikna etmeye çalıştığı görüldü.

Son 3 ayda 2.defa olan bina üstüne çıkıp  intihar girişimini yine Atalar mahalle muhtarı Erhan Gülmüş  önledi.

İntihar etmek isteyen vatandaş Maddi sıkıntılar  içinde   olduğunu   ailesiyle birlikte  Pendik’te oturduğunu  ve evinin 2 kirasını elektrik ve su faturalarını  ödemediğini dile getirdi. Bunun üzerine Erhan Muhtar  Faturalarını ödeme konusunda söz verdiği aynı zamanda’da Kartal Sosyal Yardımlaşma derneği başkanı  olan Erhan Gülmüş  15 dakikalık  bir ikna turundan sonra 5 katlı binaya çıkan vatandaşı ikna ederek eylemini sonlandırdı..

İntihar etmek isteyen vatandaşın 1992 doğumlu Karabüklü olduğu  69 kere intihar girişiminde bulunduğu   ve başkada suç dosyasınında olmadığı belirtildi. 

Kartal Emniyet müdürlüğünden komiser Hasan Tetik’le vatandaşı evine bırakan Erhan Gülmüş muhtara çaresizliğini dile getiren vatandaş ;   inanın bu evde kimse yaşamak istemez.

Düşünün bu evde 12 yaşında kız çocuğu var. Kız babası olanlar ne demek istediğimi anlamışlardır, diyerek çaresizliğini dile getirdi. Kira borçlarını ve 1 ayda kirasını , su ve elektrik borçlarını ödeyen Erhan Gülmüş konuyu Kartal Kaymakamı takip ediyor gereği yapılacaktır  bu aile Pendik kaymakamlığı tarafından da  yardımlar olucaktır ifadelerine yer verdi. 

HABER:NURAY YILMAZ

 

📆 29 Aralık 2017 Cuma 22:25   ·   💬 3 yorum   ·  

“ATALAR’DA İNTİHARA GEÇİT YOK” için 3 yanıt

  1. Turgay kazak dedi ki:

    İşte efsane sorumlu ve duyarlı muhtarımız.yolun açık olsun.

  2. Serdar dedi ki:

    Atalar Mahallesi muhtarımız Erhan Gülmüş arkadaşımızı kutlar ve tebrik ederim. Bu taraz durumlarda ve diğer konular da da çok aktif çalışmaktadır. Başarılarının devamını dilerim.

  3. İzzet Taşkıran dedi ki:

    Bu nasıl haber kurgusu, bu nasıl Türkçe be kardeşim. Gözüm kör oldu okurken. Hem gazetecilik yapıyorsunuz hem de imla ve kurallardan haberiniz yok. Herkes bildiği işi yapsın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR