MENÜ ☰
ARTDUŞ
Aralık 2025
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Ataşehir, Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » Ataşehir’de Okuma Yazma Heyecanı
Ataşehir’de Okuma Yazma Heyecanı

Ataşehir Belediyesi ile Ataşehir Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Okuma Yazma 1.Kademe kursunu bitiren kadınlara okur-yazarlık belgeleri verildi.

 

Okuma Yazma Kursu Belge Dağıtım töreni 09 Aralık Çarşamba günü saat 11.00’de Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Battal Sarıkaya, Ataşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ali Savaş ve davetlilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Törende konuşan Battal Sarıkaya, “Eğitim ve öğretimin yaşı yok.  Sizler için bugünün önemi ve anlamı çok değerli. Okuma yazma bilmeyen vatandaşlarımıza okuma yazma kursu açarak, daha bilinçli yaşamalarına neden olduğumuz için mutluluk ve gurur duyuyoruz. Okuma yazma bilmeyen bir tek kişinin bile kalmaması için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

1.Kademe okuma yazma kursu haftanın 3 günü 120 saat, 2. Kademe ise 180 saatten oluşuyor.

Törende başarılı olan kursiyerlere sertifikalarının yanı sıra çeşitli hediyeler verildi.

📆 11 Aralık 2015 Cuma 12:38   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR