MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » ATATÜRK’Ü ANMA 9. BRİÇ TURNUVASI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
ATATÜRK’Ü ANMA 9. BRİÇ TURNUVASI KARTAL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kartal Belediyesi ve Briç Federasyonu işbirliğiyle Atatürk’ü Anma 9. Briç Turnuvası düzenlendi. Çok sayıda briç severin yer aldığı turnuvada katılımcılar, dereceye girebilmek için mücadele etti. Dereceye girenler, kupa ve para ödülü ile ödüllendirildi.

 

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Briç Federasyonu’nun birlikte organize ettiği Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası’nın bu yıl 9.su gerçekleştirildi. Kartal Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen turnuvanın açılışına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı İsmet Polatkan, Başhakem Suat Öztürk, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri ve çok sayıda briç sever katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan turnuva boyunca briç oyuncuları, kıyasıya mücadele etti.

 

 

Briç Sporuna Destek Veren Başkan Altınok Öz’e Teşekkür

 

Turnuvanın açılışında konuşan Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı İsmet Polatkan, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve briç sporuna verdiği önemden dolayı Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e teşekkür etti. Polatkan, “Kartal Belediyesi Akıl Oyunları Merkezi’ni açarak briç sporunun hizmetine sunan Başkan Altınok Öz’e, 9 yıldır Kartal’da briçin güzelliğini yaşattığı için, sosyal belediyecilik kapsamında Türkiye’de yerel yönetimlerin briçe olan desteği ve ilgisine öncülük ettiği için tüm briç severler ve kulübüm adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Briç turnuvasının açılışında konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Atatürk’e ve briçe gönül verenleri, aynı çatı altında buluşturduğumuz için mutluyuz” diyerek turnuvaya katılan tüm oyunculara başarılar diledi ve derece alacak oyuncuları da tebrik etti.  Başkan Altınok Öz’ün konuşmasının ardından saat 11 sıralarına başlayan turnuvaya 4 ayrı grup ve 60 masa halinde toplam 240 oyuncu katıldı. Akşam saat 19.00’a kadar devam eden turnuvanın ödül töreninde ise oyuncular, 5 farklı kategoride ödüllendirildi. Turnuva sonunda dereceye giren sporculardan genel birinciler 500 TL ve kupa, ikinciler 400 TL ve kupa üçüncüler 250 TL ve kupa ile ödüllendirilirken; kadın, karışık, genç ve senyör kategorilerinin birincileri ise 250 TL ve kupalarla ödüllendirildi. Turnuvanın genel sıralamasında 3. olan ekibe ödülünü, Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı İsmet Polatkan, 2. gruba Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu verirken, birinci olan takım ise ödülünü Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan’dan aldı. Genel sıralamada 1.ler; Kenan Büklü,  Ramazan Burak Başkan, 2. ler; Ender Aksüyek, Volkan Denizci; 3. ler; Yiğit Özcelep, Rahmi Özcelep; Karışık’ta Salih Haldun Polat, Zeynep Arzu Demirbilek; Senyör’de Aydın Karaduman, Recep Burhan Benli Genç’te; Serhat Baykara, Serhat Baran Balka; Kadın’da; Ferda Kankılıç, Aylin Güventaş Denizci oldu.

📆 26 Kasım 2018 Pazartesi 21:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR