MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Avcıların Çocukları Yeni Yıla Merhaba Dedi
Avcıların Çocukları Yeni Yıla Merhaba Dedi

Geleceğimizin mirası çocuklar için Avcılar Belediyesi’ne bağlı kent evlerinde  düzenlenen yeni yıl kutlamasında Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulübüne kayıtlı öğrenciler yeni yıla şimdiden merhaba dedi. Çocuk dostu belediyecilik parolasıyla yola çıkan Avcılar Belediye’sinin uzman eğitimcileri tarafından düzenlenen etkinliğe çok sayıda veli de eşlik etti.

 

Etkinlik kapsamında çocuklara çeşitli boyama, müzik aleti ve oyun çalışmaları yaptırıldı. Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüplerinin en büyük amacı Atatürkçü, çağdaş atılımcı, yenilikçi, ve düşündüklerini özgürce ifade edebilen bireyler yetişmesini sağlamak olduğu ifade edildi. Okul öncesi eğitimin önemine dikkate çeken Başkan Toprak ; 3-5 yaş grubu , çocukların eğitimlerine katkı sağlamak, sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine olanak sağlamak amacı ile açılan Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüpleri, Atatürk ilkelerini prensip edinerek halkımıza hizmet ediyor.
YERLİ MALININ ÖNEMİ
Her yıl Aralık ayının ikinci haftası düzenlenen Yerli Malı Haftası  , Avcılar Belediyesi Çocuk Evleri ve Çocuk Kulüpleri tarafından hazırlanan yılbaşı programına dahil edildi. Çocuklara yerli malı kullanımının kültür ve ekonomiye olan katkısından bahsedildi. Geleceğimiz için tarihimizden aldığımız sorumlulukla eğitilen çocukların Avcılar için değer olduğu vurgulanıyor. Avcılar Belediyesi; Yapılan hizmetlerde öncelikli olarak kent kültürüne ve bir arada yaşama saygı ilkesini gelecek nesillere aktarıyor.
HALKÇILIK VE KÜLTÜR VURGUSU
Başkan Toprak  ; ‘’Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya değer’’  ilkesiyle çocuklarımıza Atalarımızdan aldığımız mirasın aktarılması için  Avcılar Belediyesi olarak her zaman her yerde gerekli desteğin vereceğini ifade ederek bütün çocukların yeni yılını sağlıklı  ve derslerinde başarılı geçirmesi temennisinde bulundu.

📆 03 Ocak 2018 Çarşamba 23:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR