MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Aydın Yavuz, AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Başvurusunu Yaptı
Aydın Yavuz, AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adaylığı İçin Başvurusunu Yaptı

AK Parti Kartal Belediyesi Başkan Aday Adayı Aydın Yavuz, adaylık başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Nimet Gündoğan’a teslim etti.

NİMET GÜNDOĞDU; “KARTAL’DA ARTIK NÖBET DEĞİŞİM VAKTİ GELMİŞTİR”
İlçe binasında gerçekleştirilen adaylık başvurusuna çok sayıda vatandaş katıldı. Adaylık başvurusu öncesinde bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu, bu süreçte aday olacak tüm adaylara başarılar diledi. Gündoğdu yaptığı konuşmada; “İlçemizde ilk aday tanıtım toplantısını yapıyoruz. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımız Kartalımız için çalışmalar yapacaktır. Bunlardan bir tanesi ise yıllardan beri ilçemizde yönetim kurulu üyeliği yapmış Aydın Yavuz’dur. Biz ilçe başkanlığı olarak çıktığı bu yolda Rabbim yardımcısı olsun diyoruz. Bu anlamda Genel Merkezimizin ve İl Başkanlığımızın vereceği karar hepimize hayırlı olur inşallah. Dileğimiz arkadaşlarımızın içinden çıkan kişinin Kartal’da lider ruhuyla çalışmalar yapmalarıdır. Üç dönemdir Kartalda görev yapan arkadaşları ve süreci incelediğimizde yaptıkları en ufak bir çalışmaya şahit olmuyoruz. Bu noktada biz Kartal AK Parti İlçe Başkanlığı olarak kazanacağımızı kararlıyız. Kartal’da artık nöbet değişim vaktinin geldiğine inanıyoruz. İnşallah 31 Mart 2024 tarihinde CHP belediyeciliği AK Kadrolara geçecektir” dedi. Gündoğdu konuşmasını Filistin’de yaşanan insanlık dramını kınayarak bitirdi.

AYDIN YAVUZ; “KARTAL’A EN GÜZEL HİZMETLERİ SUNMAK İÇİN ADAY OLDUM”
Daha sonra söz alan Kartal Belediyesi Başkan Aday Adayı Aydın Yavuz ise Kartal’ın 2009 seçimleri ile AK Parti belediyeciliği ve hizmet anlayışından mahrum kaldığını vurguladı. Yavuz konuşmasında; “Hepimizin çok iyi bildiği, Kartal, Anadolu yakasının en Eski ve kadim ilçesi. Ancak ne yazık ki Kartal İlçemiz 2009 seçimleri ile, Ak Parti Belediyeciliği ve hizmet anlayışından mahrum kaldı. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki, Türkiye Cumhuriyeti’nde bizler, Belediye diye bir kurum olduğunu, hizmet eden bir mekanizma olduğunu ilk kez Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İBB Başkanı olması ile tanıdı. Yeniden Kartal’ı ve yeniden İstanbul’u Ak Parti Belediyeciliğinin üstün hizmetleri ile, kavuşturmak üzere AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday adayı olmaya karar verdim. Buradan şunu belirteyim ki, inşallah 31 Mart 2024 tarihinden itibaren, Kartal ilçemizi AK Parti belediyeciliği ile yeniden kavuşturmak üzere, en güzel hizmetleri yapmak için, Kartal Belediye Başkanlığına aday olduğumu sizin huzurunuzda beyan etmek isterim. Allah yolumuzu bahtımızı açık etsin.
Bu vesile ile, benim gibi yola çıkan diğer aday adayı arkadaşlarımı da bu medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlçe binasındaki başvurunun ardından Kartal Belediyesi Başkan Aday Adayı Aydın Yavuz, gazetecilerle Vesta Restoranda bir araya geldi.

Galeri
📆 16 Kasım 2023 Perşembe 10:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR