MENÜ ☰
ARTDUŞ
Mart 2026
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Aydınlı Akşemseddin Camisi’nin İnşaatı Dualarla Başladı
Aydınlı Akşemseddin Camisi’nin İnşaatı Dualarla Başladı

Tuzla Belediyesi’nin desteğiyle ilçede bir ibadethanenin yapımına daha başlandı. Aydınlı Akşemseddin Camisi inşaatı, okunan dualarla başladı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki ibadethanelerin yapımından bakım, onarım ve temizliğine kadar her alanda desteğini sürdürüyor. Tuzla Belediyesi’nin katkılarıyla Aydınlı Mahallesi Bahçeler Mevkii Aydınlı İlkokulu yanında Akşemseddin Camisi’nin yapımına başlandı. 650 m2’lik alanda 2 katlı, 500 kişinin aynı anda ibadetini gerçekleştirebileceği şekilde planlanan caminin inşaatı okunan dualarla başladı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Müftüsü Aşır Durgun, Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile mahalle sakinleriyle birlikte inşaat alanında incelemede bulundu.

Akşemseddin Camisi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Erol, caminin yapımına ilk günden itibaren katkı sağlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür etti.

📆 09 Temmuz 2017 Pazar 23:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL
29 Ekim

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR