MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Gençlik, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » AYDOS PATİKA KOŞUSU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
AYDOS PATİKA KOŞUSU BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Kartal Aydos Ormanı’nda düzenlenen 5.Aydos Patika Koşusu sonuçlandı. “2015 Aydos Patika Serisi”nin 3 ayrı etepta düzenlenen yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

 

Kartal Belediyesi’nin destekleri ile Team Kronos işbirliğiyle gerçekleşen 5. Aydos Patika Koşusu ödül törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer’de katıldı. Gürer, derece alan sporculara madalya ve kupalarını verdi.  Aydos Patika Koşusu’nun yanı sıra Aydos Bisiklet yarışları da gerçekleşti.

 

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün sporun her branşına destek ve önem verdiğini ve gençlerin spor ile buluşmaları içinde belediye olarak katkı sağladığına vurgu yaparak şöyle dedi: – “Aydos Ormanları Anadolu yakasının önemli soluklanma alanı. Aydos Ormanları tanınması, korunması, spor içinde çekim alanı olması için başlatılan yarışların bu yılda büyük ilgi görmesi sevindirici. İstanbul’da giderek yok olan yeşil alanları Kartal’da korumak adına Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz büyük bir mücadele veriyor. Başkan Altınok Öz döneminde kent içinde yeşil alanlar iki kat artırıldı.

 

Aydos’da çevre temizliğinde, ağaç dikiminde yer alan belediyemiz Aydos Patika Koşusu’nun da destekçisi. Bu yarışlar üç ayrı etap ile gerçekleşiyor.  Dağ Bisiklet yarışları da bu yıl ilk olmasına rağmen ilgi buldu. Organizasyonu gerçekleştiren ve bu yarışa destek veren herkesin emeği ile belediye işbirliği güzel bir yarış sürecinin gerçekleşmesini sağladı. Türkiye’nin her bölgesinden amatör ve profesyonel sporcular Aydos Patika Koşusu’nda buluştu. 3 ayaktan oluşan ve ilk ayağı 22 Şubat’ta 11 km koşu olarak gerçekleşen yarışların puanlı serinin ikinci ayağı 15 Mart’ta, üçüncü ayağı ise 5 Nisan’da koşuldu. Koşu+bisiklet kombine yarışları ve koşu+bisiklet takım yarışları da ile yarışlar sonuçlandı. Puanlı seride sporcuları, zorlu yarışın ardından madalya, kupa ve ödüllerini aldı.  Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz desteği ile doğa ile buluşma ve doğa sevgisini spor ile buluşturma ve sağlıklı yaşamı özendirme adına güzel bir etkinlik olarak yarışlar gerçekleşti. Belediyemiz satranç, yelken, dağcılık, futbol, atletizm, bisiklet gibi sporlar için sağladığımız destek yanında spor kulüplerine de katkıda bulunuyor. Kartal kültür, sanat gibi etkinlikler yanında sportif yarışlarla da ilgi alanı konumuna erdi.” dedi.

 

Organizasyonda görev alan Utkuer Yaşar da  Aydos Patika Koşusu 5. yılını da geride bıraktığını belirterek Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve diğer sponsorlara, destek verenlere teşekkür etti. “Bu yıl bisikletinde eklendiği yarışlara gösterilen ilgi Aydos Ormanları’nın tanınmasına da vesile oldu.” dedi.

📆 06 Nisan 2015 Pazartesi 11:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR