MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Aynı Sofrayı Paylaşanların Kardeşliği
Aynı Sofrayı Paylaşanların Kardeşliği

Emlak Konutları’nda sokak iftarı düzenleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Ramazan’ın güzelliklerini ve bereketini “Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir” düsturuyla vatandaşlarımızla beraber paylaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz.” dedi.

 

 

Tuzla Belediyesi, Tuzla Emlak Konutları 2. Etap’ta sokak iftarı düzenledi. Sokak iftarına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ile yaklaşık 1.500 vatandaş katıldı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, iftarda yaptığı selamlama konuşmasında şu mesajları verdi: “Biz, sizlere hizmet etmenin onur ve gururunu her alanda olduğu gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerle beraber Ramazan ayında da paylaşmayı, yardımlaşmayı zirve noktaya çıkartmaya çalıştık.

 

Yeri geldi Suriyeli kardeşlerimize Kırıkhan’da 30 TIR malzemeyle yardım ediyoruz, yeri geldi Filistinli kardeşlerimize Lübnan’da kampta ulaştık. Tuzla’da 10 bin aileyi bizzat takip edip 4 bin aileye yardım ederek, Ramazan’da fitre ve zekatlarla, ihtiyaç fazlasını ihtiyaç sahibiyle buluşturma gayretimizi her zaman devam ettiriyoruz. Ramazan ayı paylaşma ayıdır. Biz bütün mahallelerde bu paylaşmayı en zirve noktada yaşamak için her mahallede, sitelerde iftar düzenlemeye gayret sarfediyoruz.

 

Ramazan’ın güzelliklerini ve bereketini “Aynı sofrayı paylaşanlar kardeştir” düsturuyla vatandaşlarımızla beraber paylaşmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Rabbim, Ramazan ayının rahmetinden, bereketinden, feyzinden yararlanmayı bize nasip etsin.”

 

Etiketler:
📆 15 Temmuz 2014 Salı 15:36   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR