MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Gençlik, Genel, Toplum » Bağımlılığa karşı sosyal gençlik projesi
Bağımlılığa karşı sosyal gençlik projesi

BAĞIMLILIĞA KARŞI SOSYAL GENÇLİK’ PROJESİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

 

 
Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından da desteklenen  ‘Bağımlılığa Karşı Sosyal Gençlik’ projesi kapsamında 14-29 yaş arası gençlerimizin bağımlılığa karşı bilinçlendirilmesi ve sosyo-kültürel faaliyetlerle, topluma duyarlı sağlıklı bireyler olarak yetiştirilmesi amacı ile verilen konferanslar Silivri’de tüm hızıyla devam ediyor.

 

 

Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile Silivri Kuzey Kafkas Kültür Derneği tarafından organize edilen projeye aynı zamanda, Milli Eğitim Bakanlığı, Silivri Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden de tam destek geldi.

 

 

19 Kasım-23 Aralık tarihleri arasında sürecek konferanslar boyunca 13 okul ziyaret edilerek, gençlerimizde bağımlılığa karşı geliştirilmesi gereken davranış eğitiminin yanı sıra, müzik, hafıza geliştirme tekniği ve hızlı okuma teknikleri gibi alanlarda kurslar düzenlenecek.

 

 

Gümüşyaka Anadolu Lisesi, Hasan-Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi ile TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi’nde verilen konferanslar öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımları ile gerçekleşti.

 

Madde bağımlılığının zararları ve sporun faydaları konferansların ana temasını oluştururken, ‘Bağımlılığa Karşı Sosyal Gençlik’ projesi, konferanslara gençlerimizle birlikte katılan veliler tarafından da büyük beğeni ile karşılandı.

 

 

Topluma duyarlı, sporla yaşayan ve sporu yaşam kültürü haline getiren sağlıklı nesiller yetiştirilmesi noktasında çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğinin altını çizen Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Sinan Büyükparmaksız, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç’a kendilerine verdiği destek ve gösterdiği yakın ilgiden ötürü teşekkürlerini iletti.

📆 02 Aralık 2014 Salı 15:00   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR