MENÜ ☰
.necdet-cam-akademi
Haziran 2023
P S Ç P C C P
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Flaş, Genel, Manşet, Toplum » Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na saldırı açıklaması: Yüzde 9,83 oy aldığın yerde ne işin var?
Bahçeli’den Kılıçdaroğlu’na saldırı açıklaması: Yüzde 9,83 oy aldığın yerde ne işin var?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yapılan çirkin saldırıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Saldırıyı yerel seçim sonuçlarına göre değerlendiren Bahçeli, “Yüzde 9,83 oy aldığın yere hala mahkemede aklanmamış, paklanmamış bir belediye başkanı ile gidiyorsun. O bölgede ne işin var senin?” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya dönüşünde verdiği molada kendisini izleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili, şunları söyledi:

“TÜRLÜ İHTİMALİN DE TEDBİRİNİ ALARAK GİTMESİ LAZIMDIR”

“Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bir şehidimizin cenaze namazına katılmak için gitmiş olduğu Akkuzulu Mahallesi’nde karşı karşıya kaldığı olaydan memnuniyet duymak mümkün değildir. Bu bir siyasi partinin, hele hele iktidar partisinden sonra Meclis’te sayısal çoğunluğu bulunan bir siyasi partinin liderine yapmak yakışık almaz, kabulü mümkün değildir. Ama bir bilgi olarak söylüyorum. Bir siyasi partinin lideri nereye nasıl gideceğine, kendisi araştırmalı, danışmanlarına sormalı, parti yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunulmalı. Ve ondan sonra da eğer gitmeyi çok uygun bir zemin olarak görüyorsa, her türlü ihtimalin de tedbirini alarak gitmesi lazımdır.”

📆 21 Nisan 2019 Pazar 22:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR