MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Belediye, Gençlik, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Başarılı çocuklar Maltepe Belediyesi’nce ödüllendirildi
Başarılı çocuklar Maltepe Belediyesi’nce ödüllendirildi

Başarılı çocuklar Maltepe Belediyesi’nce ödüllendirildi

Maltepe Belediyesi eğitim alanında da kendini gösterdi. Yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan Lions Kulübü ile eğitim alanında açtığı kreşlerle ve desteklerle adından söz ettiren Maltepe Belediyesi, başarılı çocuklara sahip çıktı. Maltepe Belediyesi, Göztepe ve Vaniköy Lions kulüplerinin ortaklaşa düzenlediği yemekte, Başıbüyük Mahallesi’nde ikamet eden başarılı çocuklar ödüllendirildi. Yemeğe Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve başarı elden eden çocuklar başta olmak üzere, Lions Kulübü Kurucu Başkanı Melek Doğan, CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz, Meclis Üyesi Levent Zengin, Göztepe ve Vaniköy Lions Kulübü üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

 

 

“SİZİN BAŞARINIZ MALTEPEMİZİN BAŞARISI”

 

Fındıklı Mahallesi Gold Country mesire alanında yer alan Park Şelale’de düzenlenen yemekte konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Değerli arkadaşlar, yöneticiler, sevgili çocuklarımız hepinizi yürekten kucaklıyorum. Sizlerin başarısı önce Maltepemizin, sonra Türkiyemizin başarısı. Sizlerin burada toplanmasına vesilen olan işadamlarımızı da kutlamak isterim. Lions Kulübü, Maltepe’de eğitim alanında çok önemli işleri başarıyor. Bizim de amacımız sizlerin daha sağlıklı ve elverişli okullarda, donanımlı öğretmenler eşliğinde yarınlara güvenle hazırlanmanızdır. Bunu da bizler sağlayacağız. Bu duygularla hepinizi selamlıyorum” dedi.
Konuşma sonrası Ali Kılıç, oldukça heyecanlı oldukları görülen çocukların masalarını tek tek dolaşarak, onlarla ilgilendi ve onlara hediyeler verdi. Çocuklarla şakalaşmayı da ihmal etmeyen Kılıç, onlarla beraber toplu halde fotoğraf çektirdi.

📆 20 Ağustos 2014 Çarşamba 10:11   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR