MENÜ ☰
ARTDUŞ
Ekim 2024
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Etkinlikler, Gençlik, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Başkan Ahmet Cin gençlerle bir araya geldi
Başkan Ahmet Cin gençlerle bir araya geldi

Teneffüs Arası” Programı kapsamında Kurtköy Anadolu Lisesi’nde gençlerle bir araya gelen Belediye Başkanı Ahmet Cin, belediye olarak gençlerin iyi yetişmesine katkı sunmaya çalıştıklarını belirterek “Geçmişle kıyasla yüksek standartlarda insan yetiştirme imkanına sahibiz. Bu konforu gelecekte daha yukarı çıkarmak sizin üzerinizde olacak.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Teneffüs Arası” Programıyla liseleri ziyaret etmeyi sürdürüyor. Program kapsamında Kurtköy Anadolu Lisesi’ne giden Başkan Ahmet Cin, gençlerle bir araya geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ile birlikte okulun konferans salonunda öğrencilerin sorularını cevaplayan Başkan Ahmet Cin, program sonunda okulun bahçesinde voleybol oynadı.

Gençlere önemli tavsiyelerde bulundu

Lise son sınıf öğrencilerinin sorularını cevaplayan Belediye Başkanı Ahmet Cin, önemli tavsiyelerde bulundu. Türkiye’nin geçmişe kıyasla daha iyi insan yetiştirme imkanına sahip olduğunu belirterek “Belediye olarak sizlerin iyi yetişmesine katkı sunmaya çalışıyoruz. Günümüzde yüksek standartlarda, daha konforlu insan yetiştirme imkanına sahibiz. Bu konforu daha yukarı çıkarmak gelecekte sizin üzerinizde olacak. O yüzden kendinizi iyi yetiştirmeniz lazım.” dedi.

📆 20 Ekim 2023 Cuma 14:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR