MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Başkan Ali Kılıç, yeni yıla işçilerle halay çekerek merhaba dedi
Başkan Ali Kılıç, yeni yıla işçilerle halay çekerek merhaba dedi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, yeni yılın son gününde çocuk yuvasını, vatandaşları, esnafları ve işten atılan işçileri ziyaret etti. İşçilerle halay çeken Kılıç, ilk olarak T.C. Başbakanlık Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Küçükyalı Sevgi Evleri Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. Kılıç’a ziyaretinde, CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de eşlik etti.

 

 

ÇOCUKLAR REHBERLİK YAPTI

Küçükyalı Çocuk Yuvası Müdürü Necdet Eker, Küçükyalı Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı Hayri Arıkan, Küçükyalı Çocuk Yuvası idareci, öğretmen, personel ve öğrencilerin de hazır bulunduğu ziyaret sonrasında Kılıç, çocukların rehberliğinde ev şeklinde kurulan çocuk yuvalarından dokuzuncu ve onuncu evleri gezerek çocuklarla yılbaşını kutladı ve onlara çeşitli hediyeler dağıttı.

 

 

EVLERE SÜPRİZ ZİYARET

Çocuk yuvasından sonra Gülsuyu ve Esenkent mahallelerindeki esnafları ve vatandaşları da ziyaret eden Kılıç, Gülsuyu’nda Vesile Özdemir ve ailesinin, Esenkent’te de Emine Karakaya ve ailesinin evine konuk olarak, yeni yıllarını kutladı ve ailelere çeşitli hediyeler verdi. Daha sonraysa esnaflara uğrayarak sorunlarını dinleyen Kılıç, Gülsuyu hattında çalışan bir minibüse de binerek vatandaşların yeni yılını kutladı.

 

İŞÇİLERLE HALAY

Kılıç, son olarak sendikaya üye oldukları gerekçesiyle Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimi tarafından işten atılan 98 işçiyi ziyaret etti ve yılbaşı etkinliklerine katıldı. Grevin 24’üncü gününde, CHP İstanbul Milletvekilleri Kadir Gökmen Öğüt, Süleyman Çelebi ve CHP Maltepe İlçe Başkanı Hasan Solmaz ile grev çadırına gelen Kılıç, burada bir konuşma yaparak, “Sizlerin daima arkasındayım, sizin için yönetimle görüşmelerimiz devam ediyor. Onlar yola taşeron sistemi üzerinden devam etmekten yana, ancak siz sendikalı olarak ve geçmişte olduğu şekilde çalışmak istiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkacaksınız, mutlaka bu greviniz ses getirecektir. Bu vesileyle gereken destek neyse sunmaya hazırız. Siz değerli işçi kardeşlerimin yeni yılını greviniz sonuca ulaşır diyerek kutluyorum” dedi. Kılıç, daha sonra milletvekilleriyle beraber halay çekerek greve destek verdi. Bu esnada işçiler “Başkanım tek umuduz sizsiniz” sloganları attı.

📆 02 Ocak 2015 Cuma 11:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR