MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Toplum » Başkan Ali Kılıç yeni yılı çalışanlarıyla kutladı
Başkan Ali Kılıç yeni yılı çalışanlarıyla kutladı

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yeni yılı belediye çalışanlarıyla kutladı.

Pandemi koşulları nedeniyle zorlu bir yılı geride bıraktıklarını vurgulayan Başkan Kılıç, “Pandemi ile mücadelede Maltepe’ye verdiğiniz hizmeti takdir ediyorum. Emeğiniz çok büyük” diyerek yeni yılda sağlık ve mutluluk diledi.

2021’e saatler kala Maltepe Belediyesi’nde yeni yıl heyecanı yaşanıyor. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç belediye hizmet birimlerini ziyaret ederek çalışanların yeni yılını kutladı. Başkan Kılıç, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Ulaşım, Veteriner, Sağlık Hizmetleri Müdürlükleri gibi pandemi koşullarında sokaklarda yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren birimlerin yanı sıra Tıp Merkezi ve belediyenin iştiraki olan MATAŞ’ı da ziyaret etti. Pandemi nedeniyle zor koşullarda hizmet ettiklerini ifade eden Kılıç, “Sizler Maltepe’nin vizyonusunuz. Zor bir yılı geride bırakıyoruz. Hepiniz zor koşullarda ama özveri ile çalıştınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Yeni yılda ailelerinizle, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu bir yıl diliyorum” dedi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Maltepe Belediyesi Tıp Merkezi’ni de ziyaret eden Başkan Kılıç, burada çalışan doktorların ve sağlık çalışanlarının yeni yılını kutladı. Kılıç, koronavirüs salgınıyla mücadele ederken hayatını kaybeden sağlık emekçilerini de unutmadı. Pandemi nedeniyle sağlık çalışanlarının sırtına ağır bir yük yüklendiğini belirten Kılıç, “Sağlık emekçilerinin fedakar mücadelesi insanlığa umut oluyor. Pandeminin en ağır bedelini belki de sağlıkçılarımız ödüyor. Hayatını kaybeden tüm sağlık emekçilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Sizler de bu süreçte Maltepe halkına hiç tereddüt etmeden hizmet ettiniz. Başta sizlerin ve tüm fedakar sağlık emekçilerimizin yeni yılını kutluyorum. 2021 herkes için sağlık, mutluluk ve huzur getirsin” diye konuştu.  

Galeri
📆 31 Aralık 2020 Perşembe 17:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR