MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Ekolojik Pazar Alanı’nda belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye çalışanlarıyla bayramlaşmak için Kartal Belediyesi Ekolojik Pazar Alanında bir araya geldi. Bayramlaşmaya Başkan Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Meclis Başkan Vekili Ali Ekber Şahin, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Apaydın, Dr.Turgut Mermertaş, Belediye Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi birim müdürleri, Kartal Belediyesi eski Başkan Yardımcısı iken istifa ederek 1 Kasım Genel Seçimleri’nde CHP’den Niğde Milletvekili adayı olan Ömer Fethi Gürer ve Kartal Belediyesi personeli katıldı. Kurban Bayramı vesilesiyle düzenlenen bayramlaşma öncesinde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, kısa bir konuşma yaptı.

 

 

“Sizlerin Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum”

Konuşmasına ‘Türkiye’nin öncü belediyesi olmamızda sizlerin payı çok büyük’ diye başlayan Başkan Altınok Öz, : ‘Türkiye’nin öncü belediyesi olmamızda ve öncü bir belediyenin başkanı olmamda ve bu noktaya gelmemizde sizlerin payı çok büyük. Bu anlamda sizlerin Belediye Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 9 günlük uzun bir tatil var, hepiniz iyi bir dinlenmeden geçin. Bilhassa İmar Müdürlüğü’nde çalışanlara söylüyorum; Deprem Dönüşüm’de çalışanlara söylüyorum, önümüzdeki yılbaşına kadar olan yasal zorunluluktan dolayı, büyük bir çalışma temposu içerisinde olacağınızı şimdiden belirtiyorum. Size sürprizlerim var. Belki ben de gelip size sekreterlik yapacağım. Böylelikle o ruhsatları, 31 Aralık’a kadar yetiştireceğiz. Bizim görevimiz, halkımıza hizmet etmek. Onlara nasıl yardımcı olabileceğimizin cevabını bulmaktır. Kartal’da bugüne kadar, 22 bini bulan evini boşalttığımız insan sayısını, bu dönem sonunda 100 bine çıkartmamız lazım. Kartallıların akşam yatığı zaman, rahat olmasını hedefliyoruz. Buradan size bir mesaj daha vermek istiyorum; hepiniz aynı düşüncede değilsiniz. Önümüzdeki seçimleri de göz önünde bulundurarak söylüyorum, kim hangi partiyi tutuyorsa mesaiden sonra tutsun, siyasi düşünceleri ile çalışmalarını birbirine karıştırmasın.” dedi.

 

 

“Bir kent yöneticisi her şeyden önce; hizmet ettiği kentine zarar vermemeli.”

Kent yöneticisi olarak, dünyayı gezip farklı bir vizyon geliştirmek gerektiğine vurgu yapan Başkan Altınok Öz, : “Toplantılarda hep söylediğim bir şey var, bir kent yöneticisi her şeyden önce; hizmet ettiği kentine zarar vermemeli. Bunları görebilmek, tanıyabilmek, mümkün olduğu kadar zarardan kaçınabilmek için, Türk toplumunda geçerli olan bir şeyi ortaya koymak lazım. O da çok gezip, çok tanımak. Vizyonumuzu genişlettikçe kentimizi düşünmek, yani “kentimize nasıl faydalı olabiliriz?” sorusunu yöneltmek. Bu çerçevede iki şeye çok önem veririm. Bunlardan biri eğitim diğeri de gezip görüp vizyonunu genişletmektir.” açıklamasında bulundu.

 

 

“Çalışınca, gönül verince emeklerin karşılığı alınıyor”

1 Kasım Genel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Niğde Milletvekili adayı olan Ömer Fethi Gürer’i kutlayarak konuşmasına devam eden Başkan Altınok Öz, : “Kartal Belediyesi olarak, içimizden bir milletvekili adayı çıkartmış olmanın mutluluğunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Demek ki çalışınca, gönül verince insanlar emeklerinin karşılığını alabiliyor. Bizim görevimiz de sizleri ileriye taşıyabilmektir. Yönetim olarak bizlerin görevi, iyi bir kadro yetiştirmek ve o yolda yürümektir.” dedi.

 

 

 

 

📆 19 Eylül 2015 Cumartesi 14:42   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR