MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ CHP KARTAL KADIN KOLLARI’NIN ANNELER GÜNÜ YEMEĞİNE KATILDI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ CHP KARTAL KADIN KOLLARI’NIN ANNELER GÜNÜ YEMEĞİNE KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları yönetimi tarafından 14 Mayıs Pazar günü Anneler Günü dolayısıyla düzenlenen, akşam yemeğine katıldı.

 

Ada Kartal Otel’de gerçekleşen yemeğe, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’ün yanı sıra; CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Nejla Erdem, Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Av. Perihan Sevim ve Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ katıldı.

 

CHP Kartal İlçe Başkanı’ndan ‘Güçlü Ekonomi’ Vurgusu

 

Konuşmasının başında tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayan, CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sosyal ve kültürel alanda yaptığı devrimlerle Türk kadının Avrupa’daki birçok ülkeden önce birçok hakka kavuştuğunu kaydetti. Konuşmasının devamında, Filistin’de yaşanan siyasi olaylara dikkat çeken CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Türkiye’nin de ortadoğuda yaşanan siyasi süreçlere dâhil edilmek istendiğini ve buna ancak ekonomide güçlü olunarak karşı gelinebileceğini sözlerine ekledi.

 

“Biz Anneleri Sadece Anneler Günü’nde Hatırlamıyoruz”

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise, Kartal Belediyesi’nin anneleri sadece, Anneler Günü’nde hatırlamadığını kaydederek;  “Bir kent yöneticisi her şeyden önce bir kenti güzelleştirir. Kentine zarar vermez. 2009 yılında annelerimize bir söz verdik. Anneleri rahatlatacağız, her mahalleye bir kreş yapacağız dedik. 13 kreşimizi açtık, 14’üncü kreşimizi Allah izin verirse 19 Mayıs Cumartesi günü açacağız. Bir gün Kreşler Müdürümüz bana geldi ve kreşlerimizden birinde alerjik bir çocuk olduğunu, çocuğun rahatsızlanmaması için maalesef kreşten çıkarılması gerektiğini söyledi. Şu cevabı verdim; ‘Çocuğu alerjik olan anneler o halde ne yapacak?’ O gün, alerjik çocuklar için bir kreş yapmaya karar verdik. Biz annelerimizi mümkün olduğu kadar rahat ettirmek ve sosyal alanda bulundurmak istiyoruz. Biz annelerimizi sadece anneler gününde değil, sosyal hayatın her alanında hatırlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 17 Mayıs 2018 Perşembe 14:01   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR