MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ, CHP’NİN BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ, CHP’NİN BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen CHP Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun düzenlediği ve Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarının yer aldığı, “Belediye Başkanları Toplantısı”na katılmak üzere Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri’ne gitti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun düzenlediği toplantıda ilçe belediye başkanları, yerel seçimlere ve Türkiye gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’de herkesin huzur istediğini belirterek, “Belediye başkanlarımızın olağanüstü baskılar altında olduğunu biliyoruz. Siyasi iktidar hazmedemiyor, her türlü baskıyı kuruyor. Kendi belediyelerine bir şey demiyor; ama müfettiş üzerine müfettiş gönderiyor bizim belediyelere, ‘acaba bir şey bulabilir miyim?’ diye. Bizim geleneğimizde halka hesap vermek vardır, her kuruşun hesabını vermek bizim görevimizdir zaten. Bizim belediye başkanlarımız birileri tarafından zorla istifa ettirilen belediye başkanları da değildir, bizim belediye başkanlarımız bütün baskılara rağmen direnen, halkına hizmet için çalışan belediye başkanlarıdır.” şeklinde konuştu. Yerel seçimlerde önemli hedefler koyduklarını söyleyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu: “Bütün belediye başkanları bizim onurumuz. Şu anda Tekirdağ, İzmir, Aydın, Muğla, Eskişehir ve Hatay büyükşehir belediyelerimiz var. Onlarla gurur duyuyoruz. Önümüzdeki süreçte Balıkesir, Denizli, Uşak, Mersin, Adana, Antalya, Bursa, Ankara ve İstanbul’u alacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

📆 12 Ekim 2018 Cuma 23:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR