MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz: Her şey Kartal ve Kartallılar için
Başkan Altınok Öz: Her şey Kartal ve Kartallılar için

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Kızılay Bulvarı’nda yapılan yağmursuyu kanal çalışmalarını inceledi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz; Kartal ve Kartal halkı için yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Altınok Öz, Kızılay Bulvarı’nda Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan 1 kilometrelik yağmursuyu kanal çalışmaları ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Erdal Kıskanç’ın da bulunduğu incelemelerde Başkan Altınok Öz, devam eden çalışmalarla ilgili Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarından bilgi aldı, yapılması gerekenler konusunda da talimatlar verdi.

İncelemelerini sürdüren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’ın daha çağdaş ve modern bir görünüme kavuşması için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini, her şeyin Kartal ve Kartallılar için olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: “İhtiyaç olan yerlerde kaldırım, yağmursuyu kanalı, istinat duvarı, yol bakım, onarım ve asfalt gibi alt ve üstyapı çalışmalarının yapılması konusunda azami çaba gösterilmektedir. Birçok çalışmayı gezerek yerinde gördük. Ekipler son sürat bir şekilde çalışıyor. Kartal Anadolu yakasının merkezi olma yolunda ilerliyor. Amacımız Kartal’ı daha modern hale getirecek çalışmalar yapmaktır. Her şey Kartal ve Kartallılar için.” dedi.

📆 04 Ağustos 2015 Salı 11:24   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR