MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz, hukukçularla bir araya geldi
Başkan Altınok Öz, hukukçularla bir araya geldi

İstanbul İlçe Belediyeleri Hukuk İşleri toplantısı Kartal Belediyesi’nin Büyükada Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

 

39 İlçe Belediyesi’nin hukuk danışmanları, avukatları Kartal Belediyesi’nin Büyükada Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. Toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Ceza Hukuku Uzmanı Prof. Dr. Ersan Şen ve Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Kartal Belediyesi Hukuk İşleri Müdürü Özlem Dinç Uludağ, hukuk danışmanları ve avukatlar katıldı. Düzenlenen toplantıda imar affı kanunu, ruhsat ve kamulaştırmasız el atmalar gibi konuları avukatlar tarafından masaya yatırıldı.

 

 

Ceza Hukuku Uzmanı Prof. Dr. Ersan Şen, Türkiye gündemine ilişkin çarpıcı tespitlerde bulundu. Prof. Şen, gündemdeki konuları değerlendirdi, afların anayasadan çıkarılması gerektiğini belirtti.

 

Türkiye’de ciddi anlamda bir affın beklendiğini söyleyen Prof. Şen şöyle konuştu: “Affın Anayasadan çıkarılması taraftarıyım. Türkiye ciddi manada bir af bekliyor. Unutulmamalıdır af seçimlerde gündeme gelir. Af olayları siyasilere seçim kaybettirir. Seçim dönemlerinde vergi affına gidilir. Bülent Ecevit döneminde çıkarılan aflar seçim kaybettirmiştir. Ceza kanunlarıyla çok oynanıyor. Kanunlarla oynanılması istikrarsızlığı beraberinde getirir. Kanunları bozmamak lazım. Bu ülkede insanlar dinleniliyor. Gözaltına alınıyor. Ülke olarak hukuk çağından geçiyoruz. Kendimizi güvence içinde hissetmiyoruz.” dedi.

 

Etiketler:
📆 21 Mayıs 2015 Perşembe 13:10   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR