MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi YKYM’de Yapılan Yenileme Çalışmalarını İnceledi
Başkan Altınok Öz, Hürriyet Mahallesi YKYM’de Yapılan Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Kartal Belediyesi, ihtiyacı olan hizmet binalarında çatı tamiratı, bakım-onarım ve boya-badana işlerini devam ettiriyor.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Fen İşleri Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Feyyaz Kaynak ile bakım-onarım ve yenileme çalışmaları devam eden Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Altınok Öz, Kartal halkına en iyi hizmeti sunmaya çalıştıklarını belirterek: “Kültür Merkezlerimizde yoğun kullanımdan dolayı yıpranmalar oluyor. Bu yıpranmalar yıllık bakım-onarım gerektiriyor. Biz de belirli sürelerde bu bakımları gerçekleştiriyoruz. Halkımızın memnuniyeti, bizim önceliğimizdir.”dedi. Başkan Altınok Öz, çalışmalar hakkında görevli personel Ahmet Erdal Kaya’dan bilgi alarak bazı denetlemelerde bulundu. Başkan Altınok Öz, devam çalışmalarının, mümkün olan en kısa sürede bitirilmesi talimatını verdi.

Bu çalışmalar kapsamında; Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde çatı tamiratı yapılıp havalandırmalar takıldı. Uğur Mumcu Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde bina terasında bulunan ve klima santrallerini koruyan karkas çatının yenileneceği, dış ve iç cephe boyasının yapılacağı belirtildi. Hürriyet Mahallesi Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nde ise; otopark ve binanın büyük bölümünün boyandığı, tüm binada yangın algılama sisteminin tamamlandığı, çatı tamiratlarının tamamlanarak, izalosyanların yenilenip havalandırmaların takıldığı, bahçe, dış mekân ve dış cephe boyalarının ise devam ettiğinin bilgisi verildi.

Yetkililer, yüzey kaplamalarında tecrit / sızdırmazlık uygulaması için çalışma yapıldığını ve zemin ile bina birleşim noktalarında izolasyon yapılacağını söyleyerek, Park Bahçeler Müdürlüğü’nün çevre düzenlemesini tamamlamasının ardından dış mekanlarda ince işlerin de tamamlanacağını belirtti.

📆 13 Ağustos 2015 Perşembe 12:43   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR