MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ İDDİALARA CEVAP VERDİ
BAŞKAN ALTINOK ÖZ İDDİALARA CEVAP VERDİ

Kartal belediye Başkanı Op.Dr. Altınok Öz ,Kartal haber gazetesinin yapmış olduğu ve iddia ettiği konu ile ilgili kamuoyuna yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi.

İşte Öz ‘ün o açıklaması;Kartal Haber Gazetesi internet sitesinde yer alan bir haberde söylemediğim ifadeler, sadece bir şahıs beyanı ile söylenmiş gibi sunulmuştur.

 

“…Firma yetkililerinden Binali Aydın’ın konuyla ilgili verdiği bilgi oldukça dikkat çekici; Aydın, “Biz belediye Başkanı Altınok Öz ile bir cenaze ortamında karşılaştığımızda bu durumu sorduğumuzda verdiği cevaba da çok şaşırdığımızı belirtmek istiyoruz. Aynen şöyle söyledi, “Belediye olarak çalıştığım firmayı istediğim zaman değiştiririm, ben genel başkan yardımcısı değiştiren adamım firmayı mı değiştiremeyeceğim! Dedi….”

şeklinde yer alan paragraftaki ifade yalandır. İftiradır.

Belediye Başkan adaylığı sürecinde tarafıma karşı kullanılan birçok iftira gibi bu da mesnetsiz, kanıta muhtaç ve maksatlı bir ifadedir.

Asla böyle bir ifade kullanmadığım gibi, söz konusu kişi ile bu manada bir diyalog içinde de olmadım.

Kendisi birçok tanığın önünde Cemevi’ndeki cenaze öncesi gergin biçimde yanıma geldi. İşlerin ödemesi ile ilgili konuşmak istedi. Oranın yeri olmadığını, iş yaptığı firmamız ile konuşmasını söyledim. Çıkışta bu kez kardeşi ile sorunun çözümü üzerine “Belediyede ilgili kişiler ile görüştüğümü, gidip konuşmasını” söyledim.

Bunlar dışında ne siyasete dönük ne partimin üst yönetimine dair tek cümle ya da ima dahi olmamıştır. Haberdeki o yalan ifadeler maksatlı olarak oraya eklenmiştir.

Haberi hazırlarken tarafıma mesaj ya da telefon ile ulaşmayan, ulaşma çabasına dahi girmeyerek, sadece adaylık sürecime yara verme gayesi ile yapılan bu haberi ve yapan gazeteciyi kınıyorum.

Meslek etiğine uymayan bu tavrı basın mensupları ve kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Op. Dr. Altınok ÖZ
Kartal Belediye Başkanı

📆 20 Ocak 2019 Pazar 14:30   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR